Matteo Viola gick vidare med nöd och näppe efter att hans motståndare vart skadad och nu går han in i en mycket tuffare motståndare vid namn Konstantin Kravchuk.

  • Matchen : Matteo Viola v Konstantin Kravchuk
  • Liga : Challenger St. Remy
  • Speltips : Kravchuk att vinna matchen
  • Odds : 1.70 @ Betway
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 11.30

 

Matteo Viola ifrån Italien har haft ett väldigt upp och ner år måste man säga. Vissa turneringar kan han spela riktigt bra och vinna över dugliga spelare men nästa turnering så kan han vara nere på botten och få enorma problem och till och med förlora emot spelare som är rankad t ex 500. Matteo Viola grundar sitt spel på en sak och det är att vara otroligt boll säker då han inte har någon serve, alls, och nu när hans boll säkerhet är väldigt svajig så är det inte sådär jätte mycket som talar för honom. I första omgången mötte han Chazal, en 93:a ifrån Frankrike rankad ungefär 500 i världen som inte är någon bra spelare egentligen, han plockade första set emot Viola och det kändes som om att han skulle vinna men då skadade han sig och var tvungen att avbryta. Självklart kan det ha varit lite underskattning men om Viola har form så ska han knappt släppa många games till Chazal.

Konstantin Kravchuk ifrån Ryssland är tillbaka med råge. Han härjade i början av året på future touren där han vann 3 turneringar och kände sedan att det var dags att komma tillbaka till challenger touren och det har han gjort. Han har bara börjat visa mer och mer form ju fler matcher han har spelat och i första matchen så visade han riktigt bra spel emot Clezar, 6-1,6-3 slutade den matchen. Han servade otroligt bra i matchen och det är just det som är Kravchuk’s styrka, serven. Och om han breakar Clezar 4 gånger så förstår ni själva att hans grundspel stämmer utmärkt för tillfället, speciellt om han slår ut en duglig grus spelare.

Jag vågar inte kasta in fler units på Kravchuk då man aldrig riktigt vet vars man har Viola men så som Viola har spelat på sistone så ska detta oddset vara lägre.

Lycka till!

/Lidde