Vi åker tillbaka till Andria’s Challenger turnering och hittar Matteo Viola som inte har presterat på snabbare underlag i år emot en av tourens starkare spelare för tillfället, Farrukh Dustov.

  • Matchen : Viola – Dustov
  • Liga : Challenger Andria
  • Speltips : Dustov 2-0 i set
  • Odds : 1.70 @ Betway
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.30

 

Matteo Viola ifrån Italien är en spelare som inte har haft ett bra år, speciellt inte på dom snabbare underlagen där han har hela 15 förluster och 10 vinster. Viola är en spelskicklig spelare, hans styrkor ligger i grundspelet men hans grundspel har inte sett nog bra ut på sistone för att kunna hota en spelare av Dustov’s kaliber inomhus. Viola gör alldeles för mycket misstag och har alldeles för svag serve för att kunna hota Dustov fullt ut i denna matchen. Viola kommer att slica och återigen slica i denna matchen samtidigt som Dustov kommer spela offensivt och aggressivt, och samtidigt med denna formen som Dustov har så blir det väldigt svårt för Viola.

Farrukh Dustov ifrån Uzbekistan har visat upp stor form på sistone då han har kommit tillbaka till inomhus turneringarna, två raka finaler säger det mesta om hans kunskaper inomhus och på vägen till dessa finaler har han slagit spelare som Vesely, Przysiezny, Gombos, Sijsling och Kavcic. Dustov är såpass bra inomhus pga hans serve som är riktigt bra som gör han väldigt svår att breaka och sedan hans offensiva och flaka grundslag som ställer till enorma problem för motståndarna på dom snabbare underlagen.

Jag anser att Dustov ska vinna denna matchen enkelt, Viola är helt enkelt för svag och om Dustov är nära den kvalitén han har hållit dom två senaste veckorna går denna matchen snabbt.

Lycka till!

/Lidde