Barcelona, Kielce, Kiel eller Veszprem alla dessa lag har en chans till att vinna Champions League. I ena semifinalen får vi se Barcelona möta Kielce, och i den andra får vi se Kiel ställas mot Veszprem. Klara favoriter sedan tidigare är Barcelona vilket är helt förtjänt efter att ha mosat allt motstånd, senast mot Zagreb med hela 43-21. Jag är beredd att hålla med alla tipsare och känner mig riktigt säker på Katalanerna. Se min motivering!

  • Spel: FC Barcelona att vinna Champions League
  • Odds: 1,90 @ unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 12.00 30/5

FC Barcelonas bästa spelare just nu:
- Perez de Vargas Moreno – bland de hetaste målvakterna i världen för tillfället. Hög räddprocent tillsammans med sitt gigantiska försvar.
- Sorhaindo – Mittsexa som håller hög klass och platsar förmodligen i varenda trupp i världen.
- Rutenka – Vitryssen är den mest rutinerade spelaren i samtliga final-four trupper. Har bra form.
- Karabatic – Vad ska man säga? Världens bästa spelare utan snack. Han bära detta Barcelona och fortsätter bara att imponera. En fröjd att skåda.
- Lazarov – Världens bästa högernia när det kommer till anfallsspel. Målskytt av hög klass, gjorde bl.a. nio mål senast mot Zagreb.

Utöver dessa spelare finns det ett flertal spelare som håller grym nivå. Med detta redovisat kan ni själva se vilken oerhört bred trupp man erhåller. Det räcker inte med att endast ha en startsexa utan, utifall någon kanske har en sämre dag, ersätts han av en ny, fräsch spelare som håller i princip lika hög klass. I sin egen liga har man en enmansshow och utklassar sitt motstånd. I Champions League har det näst intill sett likadant ut och på sättet man krossade Zagreb klargjorde min syn på det hela. Både Veszprem och Kiel som har favoritskapet efter Barcelona, har inte visat eller håller inte samma höga nivå som Barcelona, där av ser jag ett fint värde i detta spel.

FC Barcelona att vinna Champions League/final four ger ett vackert odds på 1,90 och det måste bara plockas. Jag höjer insatsen till strax under max!