Jag väljer att spela ett vinnarspel av turneringen i Brasilien, jag anser att det är en spelare som är någon klass bättre än dom andra spelarna och kom hit för att vinna och lösa ”enkla” poäng till nästa år.

  • Liga : Challenger Tour Finals
  • Speltips : Bolelli att vinna Challenger Tour Finals
  • Odds : 3.25 @ Betway
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.30

 

Simone Bolelli ifrån Italien har jag nu rekat i dom två första matcherna av denna turneringen, första spelet gick in och nu inväntar vi det andra. Bolelli imponerade stort på mig igår då han var otroligt bra emot Andreas Haider-Maurer, 1 boll förlorade han av första serven och endast 6 av andra serven varav två var dubbelfel så 5 bollar tog Andreas i spelet i Bolelli’s serve vilket är rätt galet. Man såg i första matchen att Simone håller en högre klass, om inte rentav ATP klass på sin grus tennis. Bolelli behöver mest troligtvis lösa en vinst på två matcher, antingen emot Estrella eller i dagens match emot Gonzalez för att kunna gå vidare till semifinal där han antingen får möta Rola eller Schwartzman.

Rola är inte där form mässigt för att kunna hota Bolelli i denna turneringen, han vann visserligen igår emot Souza men Souza var inte bra och detta underlaget ska egentligen passa Souza perfekt. Schwartzman är den enda som jag tror kan bli ett hot i denna turneringen men tror ändå inte att han blir det för Simone, Schwartzman lever på sitt grundspel och tror det kan bli riktigt svårt för honom att försöka returnera Bolelli’s monster servar och även hänga med i spelet. Diego för det mesta försöker bolla sin motståndare till press, tror Bolelli kommer sätta fart på bollen först i varje match i denna turneringen.

Jag anser att Bolelli ska vinna hela turneringen relativt enkelt, jag tror att han tar sig till final och då kan man köpa ur sig om man vill beroende på hur motståndet har sett ut.

Lycka till!

/Lidde