Både Federer och Nadal har åkt ur Wimbledon i år och då ser jag direkt en väldigt klar final emellan Djokovic vs Murray, jag är rätt säker på vinnaren här.

  • Speltips : Novak Djokovic att vinna Wimbledon
  • Odds : 2.05 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/5
  • Spelstopp : 12.00

Att Novak Djokovic hade en fri väg till finalen när lottningen kom ut det visste vi alla. Federer, Murray och Nadal var alla på den andra halvan och då har redan Nadal och Federer åkt ut i första och andra omgången vilket helt sanslöst. Djokovic förlorade en inofficiella finalen i Franska Öppna emot Nadal och han lär vara helt otroligt revansch sugen efter att i princip ha haft matchen men ramlade in i nätet och där förlorade han matchen i mitt tycke. Djokovic är nog den mest kompletta spelaren på allting just nu, han har en enorm defensiv blandat med en väldigt bra offensiv. Hans första serve har blivit mycket bättre tills i år och det har hjälpt han mycket då han har tappat mycket onödiga serve game. Han fick en bra första match emot Florian Mayer som trivs väldigt bra på gräset men han visade direkt bra form och tog bort han enkelt i tre raka games. I mitt tycke så är Djokovic komplett, han kan allt.

Vi får nog se en ny vinnarbild med Djokovic i år.

Framför mig ser jag en final emellan Djokovic och Murray, den enda jag tror hade kunnat vinna över Djokovic i en final här i England är Rafael Nadal men nu är han ute och nu ser jag bara att Djokovic har fritt fram nästan. Murray är absolut ingen dålig spelare men jag tror inte det är hans tur att vinna i år.

Djokovic kommer att revanschera sig ordentligt efter förlusten i Franska öppna och vinna Wimbledon i år, vill man så kan man säkra upp Djokovic i finalen om han går dit vilket känns väldigt sannolikt.

Lycka till!

/Lidde