League One drar igång i helgen liksom nästan all fotboll i England. Jag imponerades av ett lag förra säsongen och i år ser man ännu starkare ut och jag tvekar inte att lägga en slant på dem som vinnare, häng på!

Långtidsspel:
Spelform: Vinnare av League One
Spel: Sheffield United
Odds: 6.50 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 16.00 18e Augusti

Enligt engelska medier är Sheffield United skyhöga favoriter att leka hem League One och jag kan inte annat än hålla med dem. Jag såg flera av deras matcher förra säsongen och man spelade rolig fotboll med mycket offensivt tänk. Det bidrog till att man gjorde 92 mål i serien vilket var flest mål av alla lagen. Tyvärr läckte man för mycket bakåt och därmed vann man inte de jämnaste matcherna mot bland annat topplagen.

Man kom på tredje plats förra året, bara 3 poäng bakom direktuppflyttningen där största konkurrenten Sheffield Wednesday kom. Så i år blir det inga vassa Sheffield derbyn att se fram emot för laget utan det får man spara till nästa säsong när man tar klivet upp i Championship!

Till den här säsongen har man värvat mycket klokt då man tagit in 3 nya försvarare i Darry Westlake, Tony McMahon och Matt Hill varav de två sistnämnda kommer från högre divisioner. Utöver dessa har man även värvat in Shaun Miller till anfallet så man känns väldigt kompletta i år! Man har även rensat upp en hel del i laget och släppt en näve med spelare men de bästa spelare är kvar i truppen.

I mina ögon finns det inga riktigt vassa konkurrenter till Sheffield United. Visst finns det motstånd men det är inget lag som imponerade stort förra säsongen som har värvat in något spektakulärt eller liknande. Så jag tror starkt på Sheffield U som vinnare i år!