Det börjar bli dags att lägga långtidsspel på vilket lag som vinner Champions League och jag tror stenhårt på ett lag. Häng på!

Långtidsspel: Vinnare av Champions League
Spel: Barcelona vinner
Odds: 4.40 @ Betsson
Insats: 4/10
Spelstopp: Inget spelstopp

Värt att tänka på är att oddsen sänks ju närmare gruppspelen man kommer. Så lägg ditt spel snarast innan oddsen börjar sänkas på samtliga lag!

På förhand är Barcelona och Real Madrid favoriter till att vinna Champions League. Strax bakom kommer Manchester City enligt oddsen och de följa av Man United, PSG, Chelsea, Juventus och Bayern München. Samtliga lag är väldigt kompetenta men jag tror varken Chelsea, PSG, Juventus eller Bayern München är tillräckligt starka i år så att man tar sig till final. Känslan är att Real Madrid, Barcelona eller United gör upp om det och av dem känns Barcelona starkast även om Real Madrid avfärdade dem i La Liga förra säsongen.

Men min vinnare är Barcelona som alltid går långt i denna turneringen och inför årets upplaga av Champions League så har det hänt en hel del kring laget som gör att oddsen är högre än på länge. Man har bytt tränare, man missade guldet hemma i Spanien och man åkte ur i semifinalen förra säsongen. Men det går inte undgå att man hade två raka Champions League titlar före det och att man åkte ut mot Chelsea förra säsongen var rena tillfälligheten för hade man varit lite mer effektiva hade man vunnit mot dem.

I år är man revancshsugna på både ligaguldet och givetvis Champions League titeln. Barcelona har värvat in Jordi Alba som kommer var otroligt nyttig i försvaret då han är minst lika bra offensivt som defensivt och han kommer vara ett giftigt vapen för Barca i år. Många var skeptiska till om nye tränaren skulle få ordning på laget men det fick vi ganska klart bekräftat i söndags då Barcelona enkelt slog Real Sociedad på hemmaplan med 5-1. Man visade upp samma gamla Barca takter som tidigare så känslan är att man kommer vara sig likt även när man stöter på tuffare motstånd. Min känsla är att spelare tvärtemot har fått en nytändning nu när Guardiola lämnat sin tränarposition för nu måste man visa upp sig för nya tränaren så man kan vara säker på sin plats i truppen.

Med tanke på att oddsen är uppe i över 4 gånger pengarna så känns det klart spelvärt med tanke på erfarenheten hos Barcelona spelarna som vet precis hur man ska göra i de avgörande matcherna då flera av dem redan har vunnit minst en Champions League titel!

Vad tror ni?