Äntligen är årets sista Grand Slam turnering igång och här kommer ett turnering spel som jag anser att det är bra värde i.

  • Liga : US Open
  • Speltips : Wawrinka att vinna andra quartern
  • Odds : 2.90 @ Betway
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 17.00

 

Stanislas Wawrinka ifrån Schweiz slog igenom med dunder och brak i år då han vann Australian Open på ett otroligt övertygande sätt. Han slog ut Djokovic i kvartsfinalen, Berdych i semifinalen och Nadal i finalen vilket är otroligt starkt. Wawrinka har åkt ut tidigt i både Toronto och Cincinnati men det är inte så mycket att prata om, jag har en känsla av att han har haft fokus på årets sista Grand Slam och att han kommer göra en bra turnering här. Wawrinka’s bästa underlag är hardcourt, 17-5 har han i matcher i år på underlaget och han spelar med stort självförtroende här på underlaget. Det är här han får mest utdelning på sin serve och sina aggressiva grundslag, han har jobbat mycket på sin forehand sen han anställde Norman och det har gett resultat då han inte gör lika mycket misstag på den som förut och även hans psyke har blivit stabilare och kan spela stabilt under en hel match.

Det största hotet för det här spelet är Milos Raonic som har en enkel väg fram till runda fyra där han kan få möta Kei Nishikori och om Kei har form så får Milos problem. Milos brukar ha problem att ta sig långt i Grand Slams då det är mycket matcher på kort tid.

Wawrinka har en väldigt enkel väg fram till kvartsfinalen, han börjar med att möta Vesely idag, sedan vinnaren emellan formlösa Bellucci och Mahut vilket bara ska vara vinst i den matchen. Sedan Chardy eller Young i runda tre och sedan mest troligtvis Robredo som han också ska vinna.

I kvartsfinalen om han får möta Raonic vilket är det mest sannolika så har Wawrinka övertaget, han har 3-0 i matcher och i dom matcherna så har han bara tappat ett set totalt så Wawrinka är en svår motståndare för Raonic.

Jag anser att Wawrinka är favorit att ta sig till semifinal och att han ska kunna ta sig långt i årets sista Grand Slam.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för mer spel!