En mycket viktig match för Zaragoza där viktiga poäng står på spel, kan man överraska mot Villarreal? Häng med.

Villarreal – Zaragoza
Mitt tips: X2
Insats: 5/10
Odds: 2.50 Bet24
Spelstopp: 2011-04-18 21:00

Villarreal har inte alls gått bra senaste tiden, senast åkte man på stortorsk när man föll med hela 5-0 borta mot Valencia. 1-1-3 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en fjärde plats där man har ett bra bit upp till Valencia på tredje platsen och ett par poängs försprång ner till jagande Bilbao.

Zaragoza slåss för sin överlevnad då man ligger på strecket och är i stort behov av poäng. Endast målskillnad skiljer lagen i botten åt då Málaga ligger under strecket på lika många poäng som Zaragoza. I senaste matchen tog man en viktig seger hemma mot Getafe när man vann med 2-1. 2-0-3 på dom fem senaste och på bortaplan denna säsong har man 1-6-8.

Villarreal är det bättre laget normalt det råder det inget tvivel om, frågan är bara hur det är ställt med Villarreal efter en tids dåliga resultat, tabellen vittnar om att man inte har allt för mycket chans till avancemang och har ett visst försprång neråt. Zaragoza har å andra sidan en jäkla motivation i jämförelse då man slåss för sin överlevnad och samtidigt om inte mycket men ändå en lite bättre dagsform.

Väldigt blandade resultat i tidigare möten och inte direkt något jätteövertag för Villarreal. Jag tror att Zaragoza kan ha en chans ikväll, kanske inte till seger men jag tror att man kan fixa ett oavgjort resultat ändå, motivation slår klass som man brukar säga och motivationen kan vara Zaragoza stora vapen ikväll.

Lycka till.