Efterlängtad match på El Madrigal idag då Villarreal och Valencia drabbar samman i ett derby. Jag förväntar mig heta känslor i den här matchen där ingen spelare kommer vika en tum ute på planen. Därför testar vi ett kortspel, häng på!

  • Match: Villarreal – Valencia
  • Spel: över 60,5 varningspoäng
  • Odds: 1,70 @ unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Det här är en match som många hemmafans längtat till sedan Villarreal tog steget tillbaka till la liga. Derbyt har varit riktigt hett de senaste åren man spelat mot varandra och säsongen 11/12 så kunde vi räkna ihop 17 gula kort över två matcher. Villarreal har länge varit en riktig lillebror till Valencia, men nu har man bröstat upp sig ordentligt och har även tagit fyra poäng fler än kvällens motståndare hittills. Man har inte tagit särskilt många kort den här säsongen, men jag tror det blir oundvikligt idag, för här gäller det verkligen att smälla på och sätta sig i respekt.

villarreal2

Valencia har inte heller tagit så många gula kort den här säsongen, men det finns helt klart potential hos en del herrar. Anfallare Postiga brukar oftast bli lite övertänd i större matcher och sedan har vi självklart Feghouli som det brukar hända en hel del kring. Men det är lite oväntat Banega som tagit flest kort den här säsongen med tre ”ostskivor” på sitt samvete. Han kommer få slita hårt idag och det är inte omöjligt att vi får se ett fjärde kort där.

domareclosgomez

Domare i den här matchen är Clos Gomez, en erfaren herre som inte kastat ut varningar hittills denna säsong. Men han har också dömt en hel del lugna matcher där det inte funnits någon direkt anledning att ge massa kort. Han har dömt ett hett möte den här säsongen, och då tänker jag på Sevilla – Atlético. Där blev det hela nio gula kort och eftersom detta är ett derby så tror jag vi kan få se något liknande idag.


Varningspoängen hos Unibet funkar som så att ett gult kort är värt 10 poäng och ett rött kort är värt 25 poäng, maximalt vad en spelare kan få är 35 poäng. Det innebär att ett rött kort och fyra gula kort täcker den här linan.

Testar även ett rött kort i matchen till 2,55 @ unibet- 1/10 unit.

/e@sy