Kanonmatch på El Madrigal denna söndag då den gula ubåten Villarreal gästas av Valencia. Två starka lag som borde kunna bjuda upp till en fartfylld match med en hel del mål.

  • Match: Villarreal – Valencia 
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Villarreal placerar sig som 8:a och kommer närmast från en snöplig förlust på bortagräs mot Sevilla (1-2). Jag spådde en svängig match mot Sevilla men det var först med 10 min kvar som det brakade lös med tre mål. Villarreal spelade ganska defensivt i den matchen, vilket jag inte tror man kommer göra idag. Man vill vara det spelförande laget hemma på El Madrigal och man kommer kliva på ordentligt här. Man har även spelare för den typen av matchbild där offensiven är riktigt grym hos Villarreal. När inte Uche eller Gio dos Santos levererade senast så klev talangen Vietto in och dunkade dit en kasse. Vietto lär börja på bänken även här, vilket innebär att man har en otroligt fin bredd i laget. Tycker även vi ska nämna kanterna där vi förmodligen får se Cani och Cheryshev idag. Ryssen Cheryshev har haft en riktigt fin utveckling det senaste året och han känns som en mycket intressant spelare inför framtiden. Men defensivt är jag inte lika imponerad av Villarreal och man har fortfarande viktiga Musacchio på skadelistan. Även backarna Jokic och Ruiz stryks inför den här matchen.

Villarreal_200x200Valencia_200x200

Valencia har haft en fin start på säsongen och placerar sig som 5:a just nu med 20 poäng. Men vid vinst idag kliver man upp till en andraplats i tabellen, endast en pinne bakom Real Madrid. För två omgångar sedan stod man förmodligen för säsongens bottennapp när man blev totalt utspelade mot Deportivo (0-3). Men man studsade tillbaka på vinnarspåret senast då Elche fick se sig besegrade med 3-1 i regionsderbyt. Precis som hos Villarreal så gillar jag offensiven hos Valencia, där man har klasspelare som Gomes, Rodrigo och Alcacer. Det är herrar som är hyperfarliga i kontringsspelet och där tror jag att gästerna kan få en del yta att jobba på idag. Till dagens match får man dock klara sig utan Parejo som går skadad, vilket självklart är ett avbräck. Främst är det ett avbräck för defensiven kan jag tycka, trots att Parejo gjort en del mål hittills. Vi stryker även Zuculini, Orban och Joao Pereira till dagens match.


Jag förväntar mig bra fart i den här matchen då Villarreal sällan gör en besviken på hemmagräset. Men det finns brister i försvaret hos den gula ubåten och där kan Valencia få sina öppningar idag. Över 2,5 mål i matchen spelas därför!

/e@sy