En match i den spanska ligan ikväll då Villarreal tar emot Gijon hemma på El Madrigal. Villarreal ligger överraskande näst sist i ligan, två poäng upp till kvällens motståndare Gijon. Jag har hittat två spel här som jag testar!

  • Match: Villarreal – Gijon
  • Spel: under 2,5 mål
  • Odds: 1.80
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21.00

Villarreal har en riktigt tung säsong hittills och placerar sig alltså näst sist i la liga. Detta är inte särskilt överraskande med tanke på att man blev av med Cazorla och Capdevila från förra säsongen. Men den största anledningen till att man ligger där man ligger stavas Giuseppe Rossi, Italienska landslagsmannen som blev knäskadad för tre månader sedan. Han bar verkligen Villarreal på sina axlar och spelade i slutskedet som ensam toppforward i laget. Kvar finns/fanns då brassen Nilmar, som enligt spansk media nu är helt klar för en flytt till Sao Paolo i Brasilien. Den här matchen hade alltså varit hans avskedsföreställning, en föreställning som han inte ens är uttagen till nu.

Med dessa problem så finns det nu en forward kvar i laget, och det är Marco Ruben. Han är idag tillbaka från ett mindre skadeuppehåll då han stod över senaste matchen mot Atletico, så räkna inte med en Ruben i toppform. Man har även lånat in Joselu till denna match från b-laget.

Gijon vann sin senaste match mot Malaga efter ett riktigt sent 2-1 mål av Trejo. Man var det bättre laget i den matchen och vinsten var riktigt skön i kampen att undvika bottenträsket. Man hade dessutom Lora, Botia och Carmelo avstängda i senaste matchen, Lora och Botia är normalt startspelare alla dagar i veckan.

Till kvällen har man samtliga spelare tillgängliga för spel i Gijon.

—————————————————————————————

Jag kan inte se vem som ska göra målen i denna match, då Villarreal saknar offensiv kraft. Gijon snittar exakt ett mål per match och Villarreal ligger faktiskt under ett mål i snittet. Hoppas på en målfattig match som Gijon mycket väl kan skrälla i.

Spelar även Gijon till 5.00 hos Betsafe, 1/10 units.

Villarreal saknar både spelare och form, tycker det här är en 50/50 match och då testar jag gärna ett skadefritt Gijon till 4.50 i odds.

/e@sy