Formkurvorna pekar åt skilda håll i denna match och detta bör sluta med många mål. Häng med.

Villarreal – Real Sociedad
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.67 Bet 365
Spelstopp: 2011-01-23 21:00

Villarreal tog en riktigt fin vinst senast då man slog Osasuna hemma med 4-2, man har sett fina ut senaste tiden och har nu 3-0-2 där en av förlusterna kom mot Real Madrid. Vinner man ikväll tar man tillbaka tredje platsen i tabellen som just nu innehas av Valencia som vann sin match igår. Hemma denna säsong är man dessutom obesegrade med 9-1-0.

Real Sociedad har haft en usel form senaste tiden, senast kan det dock ha lossnat lite då man vann med fina 4-0 borta mot Getafe. Det var första vinsten på länge och man har nu 1-0-4 på dom fem senaste. I tabellen ligger man elva och ligger väl där man är förväntade att ligga. 3-1-6 har man mäktat med på bortaplan denna säsong och man har väl egentligen inte mycket att sätta emot Villarreal ikväll.

Villarreal har gjort en hel del mål senaste tiden, hemma brukar man dessutom producera framåt och det bör väl bli något liknande ikväll också. Trots att Real Sociedad spelat som dom gjort senaste tiden har dom mäktat med att göra en del mål dom också. Detta är bäddat för en målrik match ikväll och över 2.5 i denna match känns riktigt intressant. Tidigare möten vittnar om en blandat kompott av målrika och målsnåla matcher, jag tror dock att Villarreal fortsätter sin fina form med både vinst och mål ikväll.

Lycka till.