Ett pressat Villarreal kommer få det riktigt tufft när ligaledarna Real Madrid besöker El Madrigal. Gula u-båtarna har nyligen sparkat sin tränare och hoppas på en effekt här med en ny man vid rodret. Men jag tror effekten uteblir och testar ett handikappspel. Läs mer!

  • Match: Villarreal – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid -1 (3-vägs)
  • Odds: 2.02 @ unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 22:00

Villarreal ligger riktigt pyrt till just nu och placerar sig på en 17:e plats för tillfället, endast tre poäng till godo på en nedflyttningsplats. Nu är laget dock tillräckligt bra för att klara sig kvar, och jag tror/hoppas även att man gör det. Utan skadan på Rossi är jag övertygad om att man legat minst i mitten av tabellen, för så mycket betyder han för detta lag. Men nu hade man ingen plan B och här står man alltså idag. I veckan kickades Molina till förmån för Lotina på tränarposten, man kände helt enkelt att något var tvunget att hända för att väcka laget. Nu är det knappast på tränarposten det strulat till sig på, utan laget är helt enkelt inte bättre än så här utan Rossi. Senast åkte man på en riktigt jobbig förlust på bortagräs mot Levante när hemmalaget var ofina nog att avgöra med en kalasträff på tilläggstid.

Saknas mot Real Madrid gör fortsatt Borja Valero som är skadad, tungt avbräck! Även gamlingen Marchena missar matchen efter ett rött kort senast.

Rökning skadar onekligen på många sätt..

Real Madrid hade ett olycksfall i arbetet senast och borde givetvis avfärdat Malaga redan i den första halvleken av matchen. Men skärpan fanns inte i avsluten och i slutminuten av matchen kunde Cazorla kvittera för sitt Malaga, en fantastisk frispark som jag tycker ni ska se här! Nu knappa alltså Barcelona in två poäng på Real Madrid och jag tror inte Mourinho är så sugen på att släppa till ytterligare några poäng här. Spelar man som senast mot Malaga och sätter sina chanser så ska detta vara en walk in the park, för Villarreal är inte ett lag som ska hota på något plan.

Saknas gör Carvalho som fortfarande är lårskadad. Både Altintop och Varane är dock tillbaka här, men det blir nog till att tugga bänk för dessa herrar. Sedan har Fabio Coentrao (bilden) lämnats utanför listan igen, anledningen sägs vara att han fastnat på bild med en pinne (cigg) i munnen vid sitt födelsedagsfirande. Hårda bud!


Jag tror inte Real Madrid bjuder in Barcelona mer i matchen och man visar nog vart skåpet ska stå här. Villarreal som saknar sin motor i Borja Valero kommer få det riktigt tufft! Unibet erbjuder höga 2.02 för en tvåmålsseger för Real Madrid, spelas med lite över medel!

/e@sy