Kvällens sena match i Spanien tar plats på El Madrigal där Villarreal gästas av Osasuna. Hemmalaget har lite press på sig att vinna nu efter Gijons jätteskräll borta mot Espanyol. Samtidigt så jagar Osasuna en europaplats och man får tillbaka en viktig spelare här. Skräll?

  • Match: Villarreal – Osasuna
  • Spel: x2 (dubbelchans)
  • Odds: 2.12 @ betsafe
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Villarreal har blossat upp till lite väl stora favoriter här, då man faktiskt krigar för att hålla sig kvar i primera division. När Sporting Gijon bortaslog Espanyol så innebär det att de gula u-båtarna endast har tre poäng till godo på Gijon på en nedflyttningsplats. Så nu är det alltså lite press på Villarreal och det ska bli intressant hur man tacklar detta. Man kommer från två raka kryss mot först Racing och sedan nu senast mot Sociedad på bortagräs, inget svettigare motstånd alltså. Här kommer man förmodligen vara det spelförande laget men Osasuna har kvalité nog att straffa Villarreal här.

Saknas i hemmalaget gör Catala som är avstängd, sedan tidigare saknas även Rossi.

Raul Garcia är tillbaka från avstängning idag.

Osasuna ligger precis utanför en europaplats med endast en poäng upp till Athletic Bilbao på en sjätteplats. Med tanke på den usla målskillnaden man har så gäller det därför att plocka trepoängarna nu med fyra omgångar kvar, för annars kommer man garanterat vara rökta. Man kommer från ett starkt kryss på hemmagräs mot Malaga, en match som var väldigt jämn chansmässig faktiskt. Men just i den matchen så saknade man otroligt viktiga Raul Garcia som är tillbaka här, vilket är ett stort plus för bortalaget!

Skadeläget ser riktigt bra ut hos bortalaget och man har endast ett par långtidskadade borta.


Visst ska Villarreal kanske vara favoriter här med tanke på hemmagräs, men 1.70 skulle jag aldrig i hela livet spela till. Osasuna är ett starkt lag som mycket väl kan skrälla här, man spelar dessutom inte alls med samma press på sig som hemmalaget gör.

Testar även 1/10 units på Osasuna till skyhöga 5.15 hos betsafe.

Sen måste Raul Garcia ha sig en peng som målskytt till 8.00 hos unibet, 0.5/10 units spelas.

/e@sy