Europa League fortsätter ikväll och det är dags för returen mellan Villarreal och Napoli, 0-0 i första mötet och Villarreal har det upplagt ikväll. Häng med.

Villarreal – Napoli

Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.85 Expekt
Spelstopp: 2011-02-24 21:00

Villarreal fick ett angenämt första möte då matchen slutade 0-0 och man kan avgöra på hemmaplan där man normalt är väldigt starka. I ligan har man lite blandade resultat senaste tiden men formen är inte direkt dåligt och som sagt är man starka hemma, man har dessutom släppt in få mål hemma.

Napoli får det tufft att hävda sig ikväll då man ska försöka ta sig an ett spansk heltaggat försvar vilket inte är en lätt uppgift. I ligan har man spelat riktigt bra senaste tiden och man är också med i toppen och slåss. Napoli spelar dessutom mot Milan på måndag och frågan är hur pass mycket av tankarna som vilar på den matchen. Napoli har heller inte spelat bra borta i Europa spelet.

Odds på över 1.80 får ses som klart spelbart med tanke på lagens förutsättningar, det vill säga hemma form kontra borta form. Villarreal bör ta detta och när man spelar hemma tror jag vare sig laget eller fansen nöjer sig med något annat heller. Ettan är given på kupongen ikväll.

Lycka till.