På fredag är det match på El Madrigal när Malaga besöker den gula ubåten Villarreal. Det här är ett spel som jag tror kommer sjunka i odds, så jag smäller till redan nu.

  • Match: Villarreal – Malaga
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,75 @ ladbrokes
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 20:30

Villarreal fortsätter att imponera och som nykomlingar ligger man på en fin fjärdeplats för tillfället med bara sju pinnar upp till Real Madrid. Nu kommer man inte konkurrera om någon topp 3 placering men fortsätter man spela på det här viset så ska det mycket till för att man inte ska slåss om topp 4. I söndags fick man en väldigt behaglig resa då man vann över Levante med 3-0 på bortagräs, detta efter två nya mål från stekheta Uche. Man sprang inte ihjäl sig direkt och har dessutom lite mer än en dags längre vila än Malaga in till den här matchen. Hemma på El Madrigal har man bara en förlust så här långt och den kom i näst senaste hemmamatchen då man stod för en riktigt dålig prestation mot Getafe (0-2). Det ska sägas att man spelade en halvlek med en man mindre där och det förklarar en del av förlusten. Senaste hemmamatchen fick man 1-1 mot Atlético Madrid och man var faktiskt förtjänt av en vinst där efter riktigt bra spel, och Malaga är inte ens i närheten av Atlético.

Har inte läst om några nya skador hos Villarreal och man kommer nog förmodligen ha en frisk Giovani dos Santos här som stod över förra matchen.

Borja+Valero+FC+Porto+v+Villarreal+UEFA+Europa+VCEKii-Cvlal

Malaga såg jag för bara några timmar sedan när man fick stryk på hemmagräs mot Athletic med 1-2. Man har sett riktigt slutkörda ut på slutet och framförallt defensiven ser ut som en hönsgård emellanåt. Mot Athletic hade man absolut inget eget spel och så fort man fick tag i bollen så letade man anfallare med en långboll. Det gav också resultatet att Athletic tröttade ut Malaga och jag tror det kommer bli ännu värre här, för Villarreal har ett riktigt bra passningsspel. Man fick även ett rött kort mot Athletic och det innebär att Portillo kommer missa den här matchen om inget oväntat händer. Det var två ganska solklara ostskivor han fick så jag förväntar mig inte att någon överklagan kommer in på den. Det betyder att man är utan sin bästa spelare offensivt och utan någon som kan hålla i bollen så kommer man bli ännu mer tillbakapressade.

Lägger ingen större vikt vid skadeläget hos Malaga då jag tror man kommer få det riktigt jobbigt oavsett.


Det ska inte vara något snack om saken här då Villarreal är det klart bättre laget och har en riktigt stark offensiv. Man kommer ta tag i spelet direkt och så småningom kommer man nog mala sönder Malaga rejält. Skynda fynda, för jag tror inte det här oddset står sig!

Testar även ett raggarspel på Villarreal:

Villarreal över 2,5 mål – 3,25 @ bet365- 2/10 units

Villarreal över 3,5 mål – 7,00 @ bet365- 1/10 units

Villarreal över 4,5 mål – 17,00 @ bet365- 0,5/10 units

/e@sy