Ett mycket intressant möte på El Madrigal där Villarreal är hårt pressade och måste ta poäng för att komma upp på lite säkrare mark. Malaga å andra sidan jagar en CL-plats till nästa säsong och är inne i en bra form. Bägge lagen måste framåt och har defensiva avbräck, vilket gör detta spel solklart. Läs mer!

  • Match: Villarreal – Malaga
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.65 @ expekt
  • Insats: 8/10
  • Spelstopp: 20:00

Villarreal gjorde en riktigt bra första halvlek mot Betis senast, detta trots att man låg under med 2-0 i pausvilan. Nu slutade matchen till slut 3-1 efter att Villarreal bland annat fick spela med en man mindre sista 25 min. Men spelet såg som sagt riktigt bra ut stundtals och jag tror man kan hota Malaga på allvar här. Läget man har innebär också att en trepoängare hade varit mer än nödvändig. Man placerar sig på en 17:e plats i ligan med endast fyra poäng till godo på Zaragoza som ligger på en nedflyttningsplats. Målproduktionen denna säsong har väl varit lite sådär då man endast lyckats göra 8 mål på resande fot, men lyckligtvis är man bättre hemma på El Madrigal där man gjort 22 mål. Jag tror man stänker in minst en kasse på Malaga om man spelar som senast, och givetvis kommer man släppa in någon boll om försvarsspelet ser ut som senast.

Saknas i Villarreal gör Ángel som är avstängd efter sitt röda senast, det innebär ett litet defensivt avbräck för hemmalaget. Sedan tidigare saknas även Rossi och Catalá.

Cazorla - som förra säsongen spelade för Villarreal.

Malaga stod för en riktigt bra match senast då man fullständigt körde över Racing Santander hemma på La Rosaleda, en match som slutade 3-0. Men det ska nämnas att Racing fick ett rött kort redan efter tre minuter i den matchen, vilket såklart bidrog till Malagas dominans. Sen är Malaga alltid mycket bättre på hemmagräset än vad man är på resande fot, på bortagräs håller man sällan nollan och har faktiskt släppt in mål i nio raka bortamatcher. När man dessutom saknar en sådan viktig defensiv kugge som Demichelis här så är jag övertygad om att Villarreal kommer hitta nätet.

Förutom Demichelis så saknas även Toulalan, Caballero, Joaquin och Baptista. Att Willy Caballero går skadad är inte bra för Malaga tycker jag. Visst, Kameni är en fantastisk målvakt i sina bästa stunder, men att hålla en jämn nivå är inte hans starka sida.


Kan bli en riktigt bra match detta då det är två lag som vill framåt och inte parkerar bussen vid straffområdet. När det dessutom fattas lite defensiva spelare på planen så tycker jag det är goda chanser för att båda lagen gör mål.

Testar även över 2,5 mål till 1.85 hos expekt, 5/10 units spelas.

/e@sy