Vi tar oss till El Madrigal denna lördag dit Granada letat sig för en match mot Villarreal. Granada har fått ett litet uppsving efter tränarbytet och även fast det blir tufft här så tror jag att man kan hjälpa till med mitt spel i matchen.

  • Match: Villarreal – Granada
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.925 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Villarreal chockade många på Camp Nou i förra omgången då man tog ledningen med både 1-0 och 2-1 mot Barcelona. Men den gula ubåten orkade inte riktigt hela sträckan och fick se sig besegrade med 3-2 till slut. Idag är det betydligt enklare motstånd och som vanligt så kommer Villarreal sätta upp ett högt passningstempo och föra kvällens match. Laget snittar nästan exakt två mål per match på hemmaplan och jag tror att laget även hittar nätet ett par gånger idag. En bra dag kan till och med Villarreal lösa den här linan på egen hand. Men jag sätter ett frågetecken för defensiven hos de gula där man inte har den bästa bredden. Nu är förvisso Musacchio tillbaka från skada, men nyligen skeppade man iväg Gabriel till Arsenal.

Skadeläget ser bra ut hos hemmalaget där vi endast stryker långtidsskadade Bojan Jokic.

Villarreal_200x200granada_200x200

Granada hade en väldigt svag början på säsongen och för två omgångar sedan parkerade laget som jumbo i La Liga. Det innebar att Caparros fick sparken och efter det har laget vaknat till liv. Krysset borta mot Deportivo (2-2) följdes upp av en efterlängtad vinst mot Elche (1-0) i förra omgången. Målskyttet har varit ett stort problem under säsongen och jag tror det är viktigt att man nu fått näta tre gånger om på de två senaste matcherna. Laget skrapar alltid fram en massa chanser och jag tror det kan passa Granada att få spela på lite kontring. Lass och Ibanez är två mycket intressanta herrar och även anfallare Cordoba kan röra på sig när spelet vänder.

Skadeläget börjar ljusna hos Granada som saknar Eddy, Riki samt Murillo till dagens match.


Villarreal är alltid vassa framåt och kommer skapa en hel del lägen även ikväll. Men jag vill inte gärna räkna bort Granada som skapar lägen match efter match utan att få utdelning. Vi testar en insats strax under medel på överspelet!

/e@sy