Kvällens sena match i Spanien hämtar vi från El Madrigal där Villarreal och Espanyol gör upp om poängen. Villarreal kommer från en stark 2-0 vinst på bortagräs mot Vallecano, samtidigt som Espanyol åkte på en förlust mot Malaga i senaste omgången. Testar ett målspel här på ena laget som besitter en imponerande offensiv!

  • Match: Villarreal – Espanyol 
  • Spel: Espanyol över 1,5 mål
  • Odds: 3.50 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:30

Villarreal kommer som sagt från två imponerande resultat där man först kryssade mot Real Madrid (1-1) och sedan bortaslog Vallecano (1-2). Men jag tycker inte man har imponerat särskilt mycket i dessa två matcher och jag tror man kan få det riktigt tufft mot ett offensivt Espanyol idag. Man kommer förmodligen ha ett större bollinnehav än sina motståndare idag och det kommer nog förmodligen bara att gynna Espanyol som har otroligt kontringsskickliga spelare i laget.

Saknas idag gör Nilmar som dras med någon lindrigare skada, sedan tidigare saknas även Catala och Rossi.

Sergio Garcia är återigen tillbaka från skada.

Espanyol fick inte spelet att stämma i senaste matchen, men då stötte man även på knallhårt motstånd i form av Malaga. Sedan tycker jag även att Espanyol kommer mer till sin rätt när man får ligga och spela kontringsspel. Med spelare som Weiss, Coutinho, Uche och Garcia så går det undan rejält när man ställer om spelet. Man har även gjort mål i sina fyra senaste matcher (totalt 10 mål på dessa) och jag ser det inte som någon direkt omöjlighet att man stänker in två baljor här, för i mina ögon har Villarreal en ganska vek försvarslinje.

Tillbaka från skada (vilken gång i ordningen?) är Sergio Garcia, han är otroligt viktig för Espanyol. Tillbaka från en längre skadeperiod är även den förra Barcelonaspelaren Victor Sanchez, tveksamt dock om han får någon speltid idag. Saknas sedan tidigare gör Alvarez och Mattioni, inga större avbräck!


Väldigt intressant match detta som kan bli otroligt sevärd tror jag. Med den otroliga offensiv som Espanyol har så tycker jag att 3.50 på två stycken mål för bortalaget är bra, oddset finns hos bet365.

Testar även 1/10 units på att Sergio Garcia sätter en balja, 3.70 hos unibet.

/e@sy