Vi bjuds på toppfotboll under veckan då Villarreal och Barcelona drabbar samman i returmötet av Copa del Rey. Den gula ubåten har laddat för den här matchen hela veckan och har ett 3-1 underläge att vända på om man vill avancera vidare till final. Det lär bli offensiv fotboll här!

  • Match: Villarreal – Barcelona
  • Spel: över 3 mål (goal line)
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 20:o0

Villarreal har som sagt laddat för det här returmötet hela veckan då laget ställde upp med ett väldigt b-betonat lag i helgens ligamatch borta mot Real Madrid. Bruno saknades på grund av skada och inte heller ryssen Cheryshev kom till spel då han är utlånad från just Real Madrid. Utöver dessa två avbräck så valde även tränare Marcelino att rotera friskt i startelvan, då både Vietto och Uche startade på bänken. Men den gula ubåten gjorde det otroligt bra och även fast Real Madrid skapade flest chanser så hade Villarreal mycket väl kunnat rymma hem med tre poäng i bagaget. Nämnde Vietto byttes in med halvtimmen kvar och ganska omgående så var han inblandad i kvitteringen för Villarreal. Den unge argentinaren kunde sedan bli matchhjälte då han kom fri mot Casillas, men halkade till. Nu kommer Villarreal ställa upp med bästa tänkbara lag och med Cheryshev tillbaka är man otroligt giftiga. Ett 3-1 underläge ska hämtas in och jag räknar därför med ett väldigt offensivt hemmalag.

Bruno går fortfarande skadad och inte heller Jokic kommer till spel här. I övrigt har hemmalaget starkast möjliga lag att tillgå.

Villarreal_200x200barcelona_200x200

 

Barcelona hoppade tillbaka på vinnarspåret då Granada bortabesegrades med 3-1 i ligaspelet förra helgen. Ingen imponerande insats från katalanerna, men i slutändan var det ett mycket rättvist resultat. Försvarsspelet såg mycket darrigt ut stundtals och det är en försvarslinje som kommer få ett betydligt hårdare test på El Madrigal. Men framåt finns det inte mycket att klaga på och Luis Suarez har kommit igång på allvar nu med två mål mot Man City och ett mål plus assist mot Granada. Villarreal kommer trycka på framåt och det öppnar ju givetvis för den giftiga anfallstrion Neymar, Messi och Suarez. Dessa tre var inte alls särskilt bra inledningsvis mot Granada, men så fort det gavs ytor i andra halvlek så small det bara till. Barcelona skapade tillräckligt med chanser för att göra det dubbla antalet mål, där Messi brände ett par riktigt fina lägen.

Inga större avbräck hos gästerna som rest med en mycket stark trupp.


Villarreal kommer fullpumpade med självförtroende efter 1-1 matchen mot Real Madrid och kommer gå hårt för det här. Den gula ubåten måste in med minst två mål framåt och det tror jag kommer öppna den här matchen ordentligt. Jag tror inte Barcelona går mållösa från det här mötet och det innebär således att Villarreal måste in med minst tre strutar för att avancera vidare. Tror på vilda västern här och riktigt många mål!

/e@sy