Toppmatch på El Madrigal i afton då Barcelona gästar den gula ubåten Villarreal. Det blev väldigt målglatt här under fjolårssäsongen och jag tror vi kan få se en del mål även idag.

  • Match: Villarreal – Barcelona
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Villarreal har visat mycket god form inledningsvis på säsongen, där man hunnit med att sopa banan med Astana i Europa League och även vunnit förra helgens derby mot Levante med 2-0. Det är utan tvekan i det offensiva som det här laget har sin största styrka, en offensiv som kommer sätta Barcelona på prov ordentligt. Man gjorde två mål på katalanerna förra säsongen och jag skulle vilja påstå att man är ännu bättre i år. Giovani dos Santos och Vietto kommer förmodligen bilda anfallspar idag när Uche går skadad. Givetvis ett litet avbräck att Uche är borta, men den här ynglingen Vietto är något utöver det vanliga. Han hade lekstuga mot Astana tidigare i veckan och vet hur man ska förvalta målchanser när dom dyker upp. Även på kanterna hotar Villarreal riktigt bra med rutinerade Cani och framtidslöftet Cheryshev. Ryssen som hämtats från Real Madrid har visat mycket fin form på slutet och lär bara bli bättre och bättre ju längre säsongen lider. Defensivt så tycker jag även att Villarreal håller bra klass, men att man ska hålla nollan mot Barcelona tror jag inte riktigt på. Man lär åka på en del kontringar idag och det är illavarslande när man möter spelare som Messi och Neymar.
Förutom Uche så stryker vi även skadade duon Perez och Jokic.

Villarreal_200x200barcelona_200x200

Barcelona hade som väntat inga problem i sin öppningsmatch mot Elche hemma på Camp Nou. Trots att Mascherano drog på sig ett rött kort strax innan pausvilan så dominerade Barcelona spelet och kunde vinna med komfortabla 3-0. Nu är det betydligt tuffare motstånd man stöter på och jag tycker väl inte att försvarsspelet sett så förtroendeingivande ut i början på säsongen. Jag gillar nyförvärvet Mathieu som jag tror kan stärka Barcelona defensivt, men det kommer nog ta en stund att bli varm i kläderna och hitta samspelet med Mascherano eller Pique. Barcelona kommer bli hårt testade idag och jag tror därför inte att man lyckas hålla någon nolla intakt. Men offensivt vet vi att laget håller bra klass, såpass bra att man säkerligen kan fixa den här linan på egen hand. Messi såg mycket bra ut mot Elche och har man en sådan spelare i form så får Villarreal se upp idag. Sedan har man även en mycket intressant herre vid namn Munir, som jag tror var tänkt mest för b-laget den här säsongen. Men han pumpade in mål på försäsongen och hittade även nätet mot Elche, så han blir nog kvar ett tag till. Man har även Neymar tillbaka i den här matchen efter ett litet skadeuppehåll, vilket givetvis stärker offensiven ännu mer.
Hos gästerna stryker vi idag Ter Stegen, Mascherano, Suarez, Vermaelen samt Iniesta.


3-2 blev siffrorna till Barcelona i förra årets drabbning på El Madrigal, detta efter att den gula ubåten haft ledningen med 2-0. Det luktar även målglatt idag då Villarreal lär trycka på framåt och lämna lite luckor bakåt. Vi testar överspelet här med en insats strax över medel!

/e@sy