Las Palmas satt fint igår, och idag testar vi lyckan i segunda division igen. Det är i mötet Villarreal B – Deportivo som jag tycker mig funnit ett intressant spel, dessutom till ett väldigt fint odds. Häng på!

  • Match: Villarreal B – Deportivo
  • Spel: Villarreal B
  • Odds: 3.30 @ nordicbet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:30

Villarreal B har gjort en godkänd säsong och ligger på säker mark inför den sista omgången här. Men tyvärr blir det trots allt nedflyttning eftersom Villarreals förstalag åkte ur primera division. Men precis som Las Palmas igår så vill nog säkerligen Villarreal B avsluta snyggt här. En extra morot blir att matchen flyttas från b-lagets arena till El Madrigal, och dessutom bjuder man alla på gratis inträde ikväll, vilket givetvis kommer ge hemmalaget en boost här. Det är många ungdomar som knackar på dörren till förstalaget, så det gäller att visa sig från sin bästa sida nu om man vill ta en plats. Sen vill man nog bevisa att man är bättre än senaste 6-2 förlusten mot Cartagena, där man vek ner sig totalt.

Hemmalaget saknar Iriome (avstängd), Gerard (skadad) och Pedro Vazquez (skadad). Positivt är att man får tillbaka ett gäng spelare från senaste matchen.

Deportivo har varit årets giganter i segundan och är redan klara för spel i högstaligan nästkommande säsong. Man har två raka vinster in till den här matchen, men har långt ifrån övertygat i dessa matcher. Bägge matcherna låg man faktiskt under med 1-0, men lyckades krångla sig ur till 2-1 vinster, och detta mot skitlag som Huesca och Gimnastic. Självklart har flera spelare redan tagit semester i huvudet och man går nog knappast in liv och lem längre.

Bortalaget kommer vila Juan Carlos Valeron, Jesus Vazquez, Claudio Morel, Diogo Salomao och Ze Castro pga skador. Sedan finns inte heller stjärnanfallarna Guardado och Lassad med i truppen. Även frågetecken för Xisco som varit grym på slutet och räddad Deportivo i två raka matcher. Hårda avbräck!


Ett hemmalag som säkerligen vill avsluta snyggt inför en förväntad storpublik på El Madrigal, jag tror man är heltaggade här! Bortalaget däremot tror jag inte alls är lika taggade då man kan vara mer än nöjda över sin säsong, dessutom vilar man en massa viktiga kuggar. Helt klart ligger värdet på en hemmaseger här och den spelas med medelinsats.

/e@sy