Match på härliga El Madrigal i kväll där den gula ubåten Villarreal gästas av Atletico Madrid. Hemmalaget saknar fortsatt nyckelspelare framåt i planen och det gör att jag måste testa ett kul specialspel med en mindre slant.

  • Match: Villarreal – Atletico
  • Spel: Atletico vinner och håller nollan
  • Odds: 3,40 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Villarreal hade en mycket fin start på säsongen men har tappat allt mer mot slutet. Vi får gå tillbaka till 8 mars för att hitta lagets senaste ligavinst, som kom hemma mot Celta Vigo (4-1). Efter den vinsten har laget samlat på sig fem kryss och två förluster i ligaspelet. Anmärkningsvärt från dessa sju matcher är att Villarreal gått mållösa i hela sex stycken. Det har grusat ordentligt i målskyttet på slutet alltså och det är inte speciellt konstigt då laget saknat ett koppel av offensiva spelare. Till dagens match saknar man Cheryshev, Vietto, Uche samt Gio dos Santos framåt, vilket är ledande spelare som ska göra målen. Det innebär att Villarreal kommer till spel med endast två renodlade anfallare idag, Gerard Moreno och b-lagets Fran Sol. Det lär knappast skrämma gästernas försvar.

Förutom de spelare jag redan räknat upp så saknar även hemmalaget Musacchio, Bruno och Marin på grund av skador. Inte heller Jonathan dos Santos kommer till spel då han är avstängd. Mycket tunga avbräck!

Villarreal_200x200atletico_200x200

Atletico Madrid åkte ur Champions League nyligen och kan nu fokusera fullt ut på ligaspelet under avslutningen av säsongen. Laget parkerar på en tredjeplats i ligan och även fast man inte har något med guldstriden att göra så finns det fortfarande massor att spela för. Valencia skuggar nämligen Atletico endast fyra poäng bakom. Tredjeplatsen innebär en direktplats till gruppspelet i Champions League samtidigt som fyran får kvala in. Formen är god hos madridlaget som inte förlorat en ligamatch sedan 15 februariCelta Vigo (0-2) blev för svåra på bortagräs. Efter detta har man 10 raka ligamatcher utan förlust med nollan intakt i sju av dessa. Försvarsspelet är lagets stora styrka och jag tycker man bör hålla koll på hemmalagets offensiv här.

Cani lämnas utanför dagens matchtrupp, i övrigt inga större bekymmer.


Med de skadeproblem som Villarreal har så är det inte särskilt konstigt att målskyttet går knackigt för dagen. Här stöter man på ett av ligans bästa försvar och då tror jag det blir tufft att näta. Villarreal under 0,5 mål finns till 2,43 hos unibet och kan vara ett vettigt spel. Men jag tar det lite längre och testar Atletico som vinnare utan att släppa in mål. En mindre slant åker in på detta.

/e@sy