Villarreal spelade Champions League förra säsongen men sedan gick allt snett och laget trillade ur la liga. Nu har man chansen att ta sig tillbaka till finrummet igen men Almeria spelar också för avancemang så det blir en tuff nöt att knäcka. Målglatt?

  • Match: Villarreal – Almeria
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Villarreal har skaffat sig ett bra utgångsläge här och det räcker med ett oavgjort resultat för att man ska säkra en direktplats till la liga. Formen är stigande hos den gula ubåten och man kommer in här med fyra raka vinster på kontot där det dessutom blivit en hel del mål. Nu senast kunde man slå tillbaka Barcelona B med 3-0 på bortagräs och även fast Barcelona ställde upp med ett c-lag så är det ändå imponerande att åka dit och plocka en sådan enkel vinst. Jag tycker det här lagets främsta kvalitéer ligger i offensiven och med spelare som Uche, Pereira och Cani så tycker jag man ska kunna stänka dit ett par baljor idag. Man har även den inlånade fransmannen Perbet som gjort en hel del mål på slutet. Man har inte släppt in särskilt många mål under säsongen men idag kommer man få ett framstormande Almeria emot sig och det känns väldigt tveksamt om Mellberg och sina försvarskollegor håller nollan här.

Tänkbar startelva Villarreal:

Carlos, Mario, Musacchio, Mellberg, Costa, Bruno, Pereira, Cani, Trigueros, Uche och Perbet.

almeriacharles

Almeria behöver inte tänka så mycket utan det är endast en vinst som gäller här om man vill gå förbi och snuva Villarreal på en direktplats till la liga. Precis som kvällens motståndare har man en otroligt bra form och man kommer faktiskt in till den här matchen med fem raka vinster där samtliga matcher gått över 2,5 mål. Brassen Charles (bilden) är en herre som Villarreal får se upp med då han har gjort sju mål på de fem senaste matcherna och leder även hela segundans skytteliga med 27 fullträffar på 31 matcher. Almeria är ligans bästa bortalag och även fast jag tror man kommer få det svårt ikväll så är man ändå inte helt borta med tanke på att man har en riktigt bra offensiv, det som får mig att tveka på Almeria är att man måste gå för tre poäng och har en ganska dålig defensiv.

Tänkbar startelva Almeria:

Esteban, Rafita, Pellerano, Trujillo, Christian, Verza, Corona, Vidal, Soriano, Falque och Charles.


Det är uppdukat för en riktigt bra match på ett fullsatt El Madrigal och jag tror det kan bli ett ganska böljande spel när Almeria måste chansa lite framåt. Villarreal kommer givetvis ges en hel del fina kontringslägen och det är man nog inte sena på att utnyttja. Över 2,5 mål känns därför som ett bra spel som jag lägger en liten större insats på.

/e@sy