Veckan ser inte allt för rolig ut ur ett spelperspektiv. Träningsmatcher brukar inte innebära ett allt för stort spelvärde. Idag bjuds vi i alla fall på en match från Hockeyallsvenskan som känns riktigt tight på förhand. Häng med.

VIK Västerås HK – Leksands IF
Mitt tips: Under 5.5
Insats: 5/10
Odds: 1.97 Pinnacle
Spelstopp: 2010-11-16 19:00

Västerås har gått riktigt bra senaste tiden och senast blev det en ny vinst när man vann hemma mot Tingsryd med 4-2, laget har nu endast en förlust på dom fem senaste med 4-0-1. Västerås ligger på en femte plats endast två poäng bakom Leksand. Hemma denna säsong har man 6-1-3.

Leksand har gått lika bra dom också senaste tiden, senast blev det en fin vinst hemma mot Bofors med 4-1, 4-0-1 på dom fem senaste och Leksand har också bara en förlust på dom fem senaste. Leksand ligger på en tredje plats och har en bit upp till toppen.

Västerås har för första gången på ett tag ett helt intakt lag, det enda som är nytt är att Mathias Trygg lämnat laget, han har varit utlånad från Modo och förväntas nu börja spela i Norge.

Leksand får tillbaka Tomas Kollar efter skada, saknas gör Jens Bergenström och Ken-André Olim.

Båda lagen har spelat väldigt lika senaste tiden och detta ser ut att bli en jämn historia vilket vi också ser på oddsen. På förhand finns det egentligen ingen klar favorit, knappa sådana bör Västerås vara med tanke på hemmaplan. Det väntas också mycket publik till matchen vilket bör stärka båda lagen, en match där lagen tar ut varandra och under 5.5 är vad jag tror detta kommer sluta med. Medel insats på denna.

Lycka till.