Vicenza krigar på i bottnen men har hittat formen nu och serieledarna Saussolo kommer på besök. Säker bortavinst eller kan Vicenza störa här?

Vicenza – Saussolo
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.91 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.00

Vicenza hade stora bekmmer under hösten och ligger för närvarande på nedflyttningsplats i serien. Man har dock bara 1 poäng upp till kvalplats och 5 poäng upp till säker mark. Under uppehållet har man gjort några värvningar och laget har kommit igång nu. Man förlorade de två första matcherna efter uppehållet men nu har man fått spelet att fungera då man slagit Verona med 1-0 i derbyt på bortaplan och nu senast slog man Brescia på bortaplan med 1-0 vilket innebar deras första förlust på hemmaplan för säsongen. Så formen och självförtroendet i laget får anses som mycket god inför mötet men serieledarna Saussolo och frågan är om lagets form verkligen håller för ännu en tuff motståndare?

Saussolo leder serien och det mesta talar för att man spelar i Serie A kommande säsong. Man har 11 poäng ned till tredjeplatsen och den ledningen bör man kunna hålla undan! Man inledde efter uppehållet med en förlust och en oavgjord match. Men nu har laget hittat formen igen och har 2 raka segrar så formen är minst lika bra för Saussolo här.

Vicenza har 3-4-5 som resultatrad på sin hemmaplan och 20-22 i målskillnad vilket talar för spelet här då det ofta blir mål i Vicenzas hemmamatcher. Saussolo har 7-2-4 som bortarad och 26-15 i målskillnad så som ni förstår blir det ofta målrika matcher när Saussolo kommer på besök.


Löser Valeri Bojinov spelet åt oss med mål för Vicenza?

Vicenza värvade klokt under januarifönstret då man tog in spelare som Tiribocchi, Bojinov och Bremec. Det har gett laget mer trygghet och  stabilitet och det har man märkt på matcherna.

Vicenzas två första matcher efter uppehållet slutade med att båda lagen gjorde mål men i de två senaste har man som sagt vunnit med 1-0 i båda. Det säger dock inte så mycket då man har satsat 100% på sitt försvarsspel för att sedan kontra vilket de flesta lagen gör i Serie B. Nu spelar man återigen på hemmaplan och då backar man inte hem och när man nu ställs mot ett Saussolo som alltid är offensiva så kan det mycket väl bli målrikt! Saussolos samtliga 4 matcher efter uppehållet har slutat med att båda lagen gjort mål och matcherna har slutat 1-2, 1-1, 3-1 och nu senast 3-2 så Saussolo har en vass offensiv men som ni ser släpper man in väldigt mycket mål också!