BRA INFO! Ena laget har stora bekymmer inför den här matchen och ingenting talar för att man ska klara det här! Häng på!VFB Stuttgart (Am) – Alemannia Aachen
Spel: 1
Odds: 1.90 @ Bwin
Insats: 8/10
Spelstopp: 14.00

Skynda er att fynda på det här oddset för det sänks hela tiden!

Stuttgart har haft tufft mostånd den senaste tiden då man mött ettan och trean i serien men tilläggas bör att man gjort det riktigt bra då man förlorade med udda målet hemma mot ettan Osnabrück och nu senast på bortaplan spelade man 1-1 mot trean Bielefeld. Noterbart är att Stuttgart haft ledningen i båda dessa matcherna. Före dem hade man två raka storsegrar mot lite sämre lag från mitten av tabellen där också Stuttgart huserar. Formen får ända betecknas som god med 2 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på lagets 4 senaste matcher.


Soufian Benyamina är uppe i 8 mål för Stuttgart och ligger i toppen av skytteligan!
Löser han segern åt oss idag?

Alemannia Aachen har inte haft det lätt den senaste tiden spelmässigt. Man har 5 raka utan seger och senast åkte man på stryk hemma mot 15e placerade Hallescher med hela 0-3! Man fick även sin viktige kapten utvisad i den matchen vilket innebär att han missar dagens match.

Det är stora problem i Alemannia Aachen för dagen. Man har 9 spelare skadade och avstängda till den här matchen plus frågetecken för 2 spelare och nämnvärt är att mer än majoriteten av dessa spelare är normalt startspelare för Alemannia Aachen! Man ska också veta att det under veckan blev klart att man kommer tvångsdegraderas till Regional ligan nästa säsong då laget har en usel ekonomi. Tuffa tider för Alemannia som lär få stora bekymmer i dagens match mot vassa Stuttgart!

Som ni förstår så kommer ett revanschsuget Stuttgart att ge allt i den här matchen efter två raka snöpliga resultat mot topplagen trots att man gjort riktigt starka insatser. Alemannia skickar i princip sitt juniorlag och jag citerar lagets tränare: ”Vad ska vi göra? Vi saknar nästan en hel startelva, vi kan bara göra det bästa av situation”…