Toppen mot botten här i derbyt och hemmastarka Verona ska ha mycket bra chans att vinna den här matchen. Jag tror man tar en enkel seger och kliver in tungt här!


Verona – Vicenza

Spel: Verona -1 (Asian Handicap)
Odds: 2.01 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 15.00

Verona ligger på tredje plats i tabellen och har som ambition att ta sig upp i Serie A igen. Man har 5 poäng upp serieledarna och en vinst i den här matchen är ett måste för laget om man ska vara med och slåss i toppen. Då ska alla bottenlag besegras utan problem oavsett om det är derby eller ej! Lagen hade ett uppehåll i serien i början av Januari och efter dettta uppehåll har man bara spelat två matcher varav båda matcher har varit på bortaplan så nu får man äntligen spela på sin hemmaplan igen. Man inledde med att besegra mittenlaget Spezia med 1-0 på bortaplan och nu senast spelade man 1-1 med Reggina på deras hemmaplan. Verona är bäst på sin hemmaplan där man stortrivs och har fina 8-3-0 som resultatrad där och 18-5 i målskillnad. Som ni ser har man ruskigt stark defensiv som ofta spikar igen helt i matcherna och nu möter man ett uselt bortalag så det mesta talar för att man vinner här och håller nollan.

Vicenza ligger på 20e plats i tabellen och har 6 poäng upp till säker mark. Laget är uppe i 9 raka matcher utan seger nu varav 3 av dessa har slutat oavgjort. Efter uppehållet har man sett riktigt dåliga ut när man först åkte på stryk borta mot 14e placerade Cesena med 1-3 och nu senast hemma mot Stabia med 1-2. Man har stora problem i sitt bortaspel där man ännu inte tagit något seger utan har 0-6-6 som resultatrad och 7-15 i målskillnad. Man backar ofta hem med hela sitt lag för att sedan försöka kontra in något mål men det är sällan detta lyckas och nu ställs man mot ett av seriens starkaste hemmalag så man bör får stora problem!


Hur många gånger får vi se Verona
fira mål ikväll tro?

Verona vann det här mötet med 2-0 förra säsongen och jag tror på liknande siffror idag. Man är mycket bättre lag än Vicenza och när man äntligen får spela inför sina hemmafans igen så kan ni räkna med ett ruskigt taggat Verona som med största sannolikhet kör över bottengänget Vicenza här!