Vi tar oss till Verona där man tar emot Udinese på hemmaplan och här tror jag på en öppen tillställning när två sargade lag tar emot varandra. Framförallt så saknas det spelare defensivt i båda lagen, men sedan ska man veta att Veronas defensivt nästan alltid varit dålig. Udinese har avstängningar på 2 backar och skador på 2 backar. Båda lagen har dock bra offensivt att tillgå denna dag så visst får vi se mål här.

  • Verona – Udinese
  • Spel: Över 2.5 mål & Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.95 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Verona tar alltså emot Udinese på hemmaplan och man har ganska bra form ändå, 7 av 9 poäng dom 3 senaste måste anses som bra och väl på hemmaplan brukar man vara som starkast. Senast man spelade på hemmaplan vann man mot Sassuolo med 3-2 trots det faktum att man fick rött kort innan alla målen började trilla in. Då gjorde Luca Toni 2 mål och han har ju hittat nån jättefin form år 2015 som det ser ut. Senast fick man 1-1 borta mot Sampdoria som kanske inte var fullt rättvist då Sampdoria ägde matchen.

Man saknar dock massor av spelare, vi räknar upp till ca 6-7 spelare som skulle kunna ingå i en startelva. Det är Hallfredsson, Ionita, Jankovic, Gomez och framförallt förste målvakten Rafael. Sedan avstängningar på mittfältaren Valoti och backen Rodriguez. Sargat hemmalag minst sagt. Ändå har man en bra offensiv med Toni i spetsen.

verona_200x200   udinese_200x200

Udinese har ingen jättebra form för tillfället och det är mycket upp och ner för laget. Men man har gjort mycket mål på slutet men samtidigt släppt in lite väl mycket. man har gjort mål i 6 av dom 7 senaste matcherna och man ska nu möta ett lag där defensiven inte är den starkaste lagdelen alls. Och anledningen till att man släppt in mycket är ju för att man saknade backar på grund av skada sedan tidigare.

Och inte nog med det, nu harm an dessutom ytterligare 2 defensiva krigare som får titta på matchen från läktaren och det är backen Domizzi och ytterbacken/mittfältaren Badu som är avstängda. Och sedan tidigare saknas alltså backarna Wague och Heurtaux. Men offensivt ställer man upp med bra namn och det är de bästa man har i form av Di Natale, Thereau och Kone, med Allan där bakom på mittfältet.

Båda lagen har en tendens att släppa in mål och samtidigt göra mål i sina matcher vilket vi ser på statistiken som är överväldigande åt båda lagen gör mål. Och med tanke på förutsättningarna så tycker jag det ser bra ut med dagens spel.


Verona saknar massor av spelare och defensiven ser inte bra ut och i och för sig inte gjort på hela säsongen. Offensivt har man en formstark Luca Toni som öser in mål. På hemmaplan är man dessutom starka. Udinese har gjort mycket mål på slutet men samtidigt släppt in för mycket så formen är sisådär måste man säga. Dessutom tunga avbräck defensivt idag pga avstängningar, utöver de skadade sen tidigare. Offensivt är det dock intakt och man kan ställa ut bra offensiva spelare. Jag spelar på att Båda lagen gör mål i en match som också blir Över 2.5 mål, och jag får oddset 1.95. Spelet finns under fliken ”Mål”. Insatsen blir medel här. Jobbbaa!!

/ L’orso