Vi tar oss an en lunchmatch i Serie A mellan Verona och Torino. Här tror jag vi får se en sprudlande match där båda lagen kommer få flera målchanser. För ni ska veta det att båda lagen är underhållande att se om man är neutral åskådare det vill säga. Torino kommer från 2 vinster med 2-1 senast och 1-3 i premiären. Verona förlorade senast med 2-0 och fick 1-1 i premiären men borde blivit betydligt fler mål i båda matcherna. Nä öppen matchbild att vänta helt klart.

  • Verona – Torino
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.02 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 12.30

Verona är som bekant ett underhållande lag att kolla på främst för att man har en fin offensiv med Luca Toni i spetsen som alltid gör sina mål vart han än spelar, men Verona har även andra intressanta spelare offensivt. defensivt är det dock värre och där har man helt klart akilleshälen i laget. Hemma mot Roma i premiären fick man 1-1 men där gjorde målvakten Rafael sin livs match i princip och räddade laget från att släppa in 2-3 mål till. Offensivt kunde det även bli något mål till. Borta mot Genoa blev det förlust med 2-0 men det borde blivit  mål framåt men oturen var ett faktum, även för Genoa också ska sägas.

Man har skada på Emil Hallfredsson men bra ersättare och inget som borde betyda så jättemycket. Nä jag tycker det ser bra ut för överspelet och Verona kommer gå för det nu när man är på hemmaplan vilket kommer lämna stora luckor bakåt som Torino absolut kommer utnyttja tror jag.

verona_200x200      torino_200x200

Torino har börjat serie A på bästa sätt med 2 segrar, i premiären borta mot Frosinone med 1-2 och hemma mot Fiorentina med 3-1. Båda gångerna började man segt och släppte in mål för att sedan vända och vinna båda matcherna, starkt får man ju säga. Börjar man på samma sätt igen så kommer man absolut bli straffade mot ett offensivt Verona på hemmaplan. Men det ska dock inte vara några problem att vända matchen igen i så fall för Verona besitter ett undermåligt försvarsspel som vilket lag som helst i ligan kan göra mål på utan problem egentligen. Torino har ju ett anfallsspel som är hyperintressant när det funkar, som det ju verkar såhär i inledningen.

Torino har även dom några skadade men även där har man bra ersättare och inget som påverkar överspelet så värst mycket. Utan jag tror att man kommer hit för att ta 3 poäng och det är helt klart rätt inställning mot ett Verona som känns sisådär. Men man får absolut se upp på kontringarna för Verona är starka offensivt.

————————————————————————————————————————————————————

Verona har sin styrka i offensiven men sen akilleshäl i defensiven vilket vi sett i de inledande matcherna och hela förra säsongen. På hemmaplan brukar man bli lite väl övertända emellanåt och speciellt när man möte ett överkomligt motstånd. Torino är inget skräpgäng utan man kommer säkert slåss precis under Europa-platserna och då ska man ju kunna kräva att man går för 3 poäng som jag tror dom gör. Offensiven är bra hos gästerna, men Verona går ju väldigt sällan mållösa från en match så. Nä jag tror på en öppen matchbild där båda vill ha 3 poäng. Jag spelar över 2.5 mål till oddset 2.02. Insatsen blir lite över medel. Avanti!

/ L’orso