Dags för en oviss mittenmatch i Serie A där Hellas Verona tar emot Sassuolo. Hemmalaget Verona tog en turlig seger senast borta mot Fiorentina och Sassuolo fick bara 1-1 hemma mot Torino. Jag tycker dock det är en mer jämn match än vad oddsen visar men vågar inte spela nåt där. Nej jag fokuserar istället på vad fotboll går ut på, nämligen att göra mål. fast vad för typ av spel kör jag på då?

  • Verona – Sassuolo
  • Spel: Över 2.5 & båda lagen gör mål
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Verona kommer som sagt från en turlig 0-1 seger borta mot Fiorentina men sk avi vara ärliga så förtjänade man inte 3 poäng, men det måste väl ändå ha gett lite självförtroende kan man tycka. Nu möter man ett Sassuolo som gått lite sisådär på slutet men offensivt är man ändå alltid giftiga med tanke på de 2 spelare man har där framme. Och kan tänka mig att försvaret i Verona kan få det tufft denna dag, när man går för att vinna och sen blottar sig bakåt.

Till dagens match saknar man Hallfredsson, Ionita och Sala där den förstnämnde är ett klart avbräck på mittfältet. Detta är ju en match man bör ta minst 1 poäng helst vinna. Så kanske kommer man spela offensivt där ju styrkan ändå sitter, fast man bör ju akta sig för att låta Sassuolo kontra med de spelare dom har offensivt. det kan bli roligt detta och i 9 av 15 hemmamatcher har man gått över 2.5 mål och i alla förutom en så har även båda lagen gjort mål.

verona_200x200    sassuolo_200x200

Sassuolo har som bekant en finfin trio på topp som inte riktigt fått det att lossna denna säsongen men när man nu ska möta ett Verona med ett ganska dåligt försvar så har jag svårt att se att man inte gör mål, och till och med vinner matchen efter 90 minuter spelat. Man lär väl också släppa in mål själva, för det har aviserat ett offensiv startelva med tanke på att man har många skador defensivt.

Laget saknar viktige mittfältaren Magnanelli samt backarna Antei, Gazzola, Natali, Vrsaljko och Terranova. man är såklart försvagat defensivt och lär synas. Men offensivt ser det bra ut och med tanke på att man aviserat att man satsar på en offensiv startformation tror jag att man går för att ta 3 poäng här och man har ju inget att förlora så. Även Sassuolo har statistiken med sig när man i 10 av de 15 bortamatcher gått över 2.5 mål och där båda lagen gjort mål, så det bådar ju gott bara ur den aspekten.


Verona kommer från en tung seger borta mot FIorentina, om än turlig. Man är bättre på hemmaplan än bortaplan och en sån här match ska vinnas enligt fansen. Sassuolo ska man dock inte underskatta som har en bra offensiv när det stämmer, och mot Veronas försvar kan det räcka ganska långt tror jag. Lagets två senaste möten har dessutom slutat 2-1 i båda matcherna. Jag spelar Över 2.5 mål + båda lagen gör mål till oddset 2.10, spelet finns hos bet365. Insatsen får bli medel här. Kääämpa!

/ L’orso