Jumbon Verona tar emot ett pånyttfött Genoa som nu har två raka segrar men fler matcher än så i rad där man spelat bra. Jag tycker Genoa borde ha toppchans att ta 3 nya poäng när man möter ett Verona som saknar en del spelare som är viktiga för laget. Genoa kommer in gå härifrån mållösa då man har spelare som är ruskigt formstarka just nu, sen har man inte heller så mycket avbräck vilket underlättar. Man är även ett bättre lag i grunden vill jag påstå.

  • Verona – Genoa
  • Spel: Genoa över 1.5 mål
  • Odds: 2.55 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Verona fick turligt 1-1 borta mot Roma senast, men det var nog snarare ett Roma som underpresterade en aning än att Verona gjorde någon supermatch. Däremot så gjorde man en riktigt bra match innan där man mötte Palermo, men förlorade med 0-1. Det är ett Palermo som Genoa vann bekvämt mot i sin senaste match. På hemmaplan kommer fansen sätta press på laget och frågan är om man pallar det trycket just nu. Det kan mycket väl bli så att man spelar matchen mitt i handen på Genoa som inte lär va sena att utnyttja det. Och att självförtroendet är väldigt mycket ner i Verona är det inga tvivel och kommer det ett mål för Genoa så kommer troligen även 2, kanske 3 mål.

Här saknar man flera spelare och en del av dom är defensiva. Vi har ordinarie mittbacken Souprayen samt ytterbackarna Pisano, Albertazzi och Romulo. Sen centrale mittfältaren Viviani och anfallarna Toni och Siligardi. Det är allt som allt alldeles för många avbräck för Verona att ersätta och en del defensiva sådana. Man har inte direkt fått in så jättebra spelare heller. Sen om man får tro att de förväntade startelvorna stämmer så tycker jag även att balansen i laget verkar bli aningen för offensiv vilket såklart gynnar vårt spel i matchen.

verona    Genoa_cfc

Genoa har nu två raka segrar i bagaget efter en rad med förluster när man slagit Atalanta med 0-2 och sen Palermo med 4-0 senast. Dock så är det så att man i de senaste förlusterna var ganska bra med i matcherna men hade en del otur, som i derbyt mot Sampdoria (2-3) där man”bara” fick in 2 bollar då det stod en målvakt i vägen för resten, eller bara dålig skärpa i avsluten i vissa fall. Men tycker ändå att laget har bra form för dagen och med två segrar nu i ryggen och ett bra skadeläge där Diego Perotti är tillbaka sen förra matchen så ser även offensiven än vassare ut. Man ska inte glömma det att även Leonardo Pavoletti har riktigt bra form längst fram med en del mål på slutet nu, lär säkerligen komma minst 1 här också. Sen att Genoa spelar med mycket energi kan vara en positiv sak för deras del då Verona inte har så mycket energi när man ligger toksist och där självförtroendet tryter. Genoa kommer skapa massor av lägen här det är jag helt övertygad om.

I bortalaget Genoa så stryker vi endast defensiva spelare när mittbacken Nicolas Burdisso är avstängd samt att backen Issa Cissokho och mittfältaren Diogo Figueiras är skadade. Offensivt ser det kanon ut just nu och 2 mål borde man bara klara mot ett sargat Verona.

——————————————————————————————————————————————————

Verona ligger jumbo av en anledning. Man har haft oändligt massa otur med skador och avstängningar genom hela säsongen, ingen skillnad nu heller när man saknar flera spelare, däribland defensiva avbräck. Man är ett lag utan självförtroende och verkar som man kommer spela med en ganska offensiv balans mot Genoa. Självmord månne? Ja känns så, för Genoa är i bra form nu med minst 2 mål gjorda i 3 raka matcher. Senast krossade man Palermo med 4-0 och tror man kommer klättra i tabellen nu i vår. Matchen mot Verona kommer rätt i tiden tycker jag. Jag spelar Genoa över 1.5 mål till oddset 2.55. Insatsen hamnar på medel. Avanti Genoa!

/ L’orso