Här möts Verona och Fiorentina där båda lagen har väldigt trista resultat på sistone, skillnaden är dock att Fiorentina mött både Napoli och Roma medan Verona mött Sampdoria, Chievo och Udinese. Men det är helt klart så att Verona måste börja ta poäng, helst vinna för att komma upp från träsket där nere men man har ju massa skador som stör laget. Fiorentina kommer troligen starta med ett offensivt lag och jag tror man kommer straffa Verona här.

  • Verona – Fiorentina
  • Spel: Fiorentina över 1.5 mål
  • Odds: 1.86 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Verona spelar inte jättedåligt men man gör alldeles för enkla försvarsmisstag hela tiden vilket gör att man hamnar i underläge om och om och igen, absolut inte bra. Faktum är att man ännu inte vunnit på 9 matcher i ligan så det börjar verkligen bli dags för att ta 3 poäng nu. Sen är man ju bättre på hemmaplan än bortaplan men man möter ett bra lag idag i Fiorentina där formen är bättre än vad raden visar. Så Verona kommer få jobba i defensiven då motståndarna idag är väldigt duktiga offensivt.

Sen har ju Verona flertalet skador som stör rytmen i laget. Främst är det anfallaren Luca Toni som saknas, men även mittfältarna Federico Viviani och Emil Hallfredsson saknas. Och även ytterbackarna Romulo och Michelangelo Albertazzi kan vi stryka här, med flera.. Och startelvan man kommer ställa upp med ser inte bra ut alltså och man kommer säkerligen få det tufft denna afton när ett hungrig Fiorentina kommer på besök.

verona     fiorentina

Fiorentina har visserligen 3 raka förluster på kontot inför denna match men man har ju mött Napoli och Roma bland annat och den där matchen mot Lech Poznan dominerade man ju men släppte till 2 chanser bakåt och det small direkt. Nu möter man Verona med flera tunga skador och det man haft problem med mot Roma och Napoli är ju att man blivit straffade på grund av dess offensiv, Verona har inte alls samma offensiv. Dock så möter man ett Verona med desperation och jag tror man kan utnyttja det på ett bra sätt här.

Och om vi ska tro Gazzetta dello Sport så verkar det som man ställer upp med en lite offensivare startelva den här gången där bland annat Khouma Babacar startar igen och det märks att man nu kommer gå för 3 poäng. Dock tror jag inte man vinner med 0-1, eftersom Verona i princip alltid gör mål på hemmaplan och defensiven i Fiorentina är som den är. Därför väljer jag att spela ö1.5 mål för bortalaget istället.

————————————————————————————————————————————————————

Verona har riktigt dålig form och man har ännu inte vunnit i ligan. och man möter nu ett Fiorentina som kommer komma ut hungriga efter 2 raka förluster i ligan. Verona störs av flertalet skador och det är inte vilka som helst heller. Defensiven är som alltid sisådär. Fiorentina har bra offensiv och man verkar ställa upp med ett mer offensivare lag nu än senaste matcherna. ja man går verkligen för 3 poäng här och mot ett sargat Verona har man stora chanser, dock är det sällan man vinner med 0-1, framförallt inte mot Verona som nästan alltid gör mål i sina matcher. Jag spelar Fiorentina över 1.5 mål till oddset 1.86. Insatsen är strax över medel. Jobbba!

/ L’orso