Hemmastarka Verona skall ta sig an bortasvaga Atalanta i den här matchen. Jag tror hårt på ett av lagen som ska ha goda chanser till seger här!

Verona – Atalanta
Spel: 1
Odds: 2.05 @ William Hill
Insats: 5/10
Spelstopp: 15.00

Verona såg läge riktigt vassa ut men nu har man fyra raka förluster bakom sig. I mina ögon har man dock bara varit riktigt dåliga i en match och det var i förlusten mot Chievo i derbyt mellan lagen. Mot Sampdoria, Fiorentina och Genoa gör man helt okej matcher men det rätta flytet har inte funnits i dessa matcher och lagets försvarsspel har ställt till det. Man har ett kapabelt anfall och med sin 4-3-3 uppställning är man offensivt lagda. I offensiven hittar vi den store anfallaren Luca Toni som tillsammans med Iturbe, Jorginho och Martinho skall lösa den här segern åt oss. Även om resultaten går emot Verona för dagen så har man god grundkapacitet och man är framförallt oerhört starka på sin hemmaplan och det talar för det här spelet. Man har 6 segrar och 1 förlust på sin hemmaplan den här säsongen och det är riktigt starkt för ett lag som Verona. Förlusten kom senast i derbyt mot Chievo så räkna med ett extra revanschsuget Verona här!

Motståndarna Atalanta är också ett utpräglat hemmalag som har stora problem på resande fot. 1 seger och 6 förluster har man på bortaplan och det talar verkligen emot laget i den här matchen. Man var nära att besegra Roma hemma senast men Roma lyckades kvittera Atalantas 1-0 ledning på tilläggstid till 1-1. Innan det hade man bland annat två bortaförluster mot bottenlagen Sassuolo och Livorno så att skillnaden mellan lagets spel på hemma kontra bortaplan är riktigt stor! Jag är inte imponerad av lagets spel och man har fortsatt stora skadebekymmer och det talar inte direkt för laget i den här matchen….

Luca-Toni-Verona1
Löser den store Luca Toni det här spelet åt oss?

Verona får klara sig utan anfallaren Jankovic (8/1) och försvararen Cacciatore (14/3) som är avstängda här.
Atalanta har betydligt större problem då man får klara sig utan mittfältarna Cristian Raimondi (12/0), Luigi Giorgi (0/0),  försvararna Mario Yepes (7/0), Constantin Nica (2/0), Gianpaolo Bellini (5/0), Guglielmo Stendardo (12/2) och  Cristiano Del Grosso (9/0). Lägg därtill att mittfältaren Luca Cigarini (12/1) är avstängd här och missar matchen så Atalanta har stora bekymmer i truppen.

Kort summering: 
Verona är riktigt starka på sin hemmaplan och man måste börja vinna matcher igen innan man blir alltför formsvaga. Man har fyra raka förluster nu men har ändå spelat helt okej fotboll och nu ställs man mot ett uselt bortalag och då bör segerchanserna vara goda igen. Jag tror man vinner det här och oddset 2.05 är riktigt bra i mina ögon.