Den uppskjutna finalen i Bukarest är pågång och det är Verdasco som ställs emot Pouille där jag anser att jag har hittat ett enormt spelvärt spel.

  • Matchen : Verdasco – Pouille
  • Liga : ATP Bucharest
  • Speltips : Pouille att vinna matchen
  • Odds : 2.59 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 09.00

 

Fernando Verdasco ifrån Spanien är en enormt överskattad spelare och marknaden fortsätter att trycka ner honom i odds trots att han inte presterar på en topp nivå. Han har haft en relativt enkel lottning i Bukarest där han största hot har varit Haase och det säger rätt mycket om hans lottning. Fernando har alltid haft hjärnspöken när det kommer till finaler, han har 6-13 i finaler och många av dessa finaler har han varit favorit i, liksom denna. Fernando har en riktigt bra forehand och den kommer han att sätta press på, hans svaghet är hans backhand och hans defensiv vilket Pouille säkerligen kommer ligga på.

Lucas Pouille ifrån Frankrike gör sin första ATP final, tredje final sammanlagt om man lägger till Challenger nivån. Han har också haft lite problem i finalerna han har varit i, 0-2 i finaler men då kan det ju också passa bra att man får möta en annan som har problem med finaler. Lucas såg otroligt sliten ut emot Lorenzi men i matchen emot en formstark Delbonis så spelade han otroligt bra och med en extra dags vila så tror jag att han kommer komma ut i full fart.

Två stycken spelare med problem för stora matcher och en spelare står i såpass högt odds att jag måste plocka honom.

Lycka till!

/Lidde