Hemma hoppet Andy Murray ställs emot den formtoppade Fernando Verdasco, Murray lär gå vinnandes ur denna matchen men Verdasco lär inte bli allt för lätt.

  • Matchen : Fernando Verdasco vs Andy Murray
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Fernando Verdasco +7.0 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.00

Fernando Verdasco ifrån Spanien är i en otrolig formtopp, han har inte spelat en sådan tennis han spelar nu på flera år och han verkar nu vara tillbaka till topp tennisen återigen. Hans grundslag fungerar utmärkt, hans forehand har varit ett otroligt stort vapen och när han har fått läge att dra till med den har han inte tvekat och det har varit en stor del till att han har gått så bra som han har gjort. Det andra är att hans första serve är otroligt farlig och bra just nu, den har hjälpt han att inte hamna i några kniviga lägen. Han har varit otroligt bra på gräset här i Wimbledon, han vann har tappat ett set i turneringen och det var det första setet i hela turneringen och det var emot Malisse. Han har vunnit i tre raka set emot spelare som Benneteau, Gulbis och De Schepper vilket är otroligt starkt. Han känner att han är på bortaplan, han har inget att förlora så han kommer att gasa sönder och verkligen spela offensivt.

Verdasco är påväg tillbaka till tennis toppen och nu ställs han emot hemma hoppet Andy Murray.

Andy Murray ifrån Skottland spelar på ”hemmaplan” här i Storbrittanien. Han vart runner-up förra året då han förlorade i finalen emot Roger Federer. Murray har spelat bra i år på gräset, han vann turneringen i Queen’s som spelades före Wimbledon där han slog spelare som Cilic och Tsonga. I Wimbledon så har han också spelat väldigt stabilt, han har inte tappat ett set och inte gjort mer än det som har krävts för att vinna i tre raka. Murray är nog tillsammans med Djokovic världens bästa returnerare dock så får han inte lika mycket chanser att få utnyttja det på detta snabba underlaget.

Jag tror att Murray vet att han måste spara energi till en kommande final emot Djokovic, för det finns inget som kan stoppa dom i princip från att spela final emot varandra. Verdasco kommer att ge allt för att sätta hemmahoppet på ett riktigt prov.

Lycka till!

/Lidde