Wimbledons tredje omgång startar idag och grus specialisten Fernando Verdasco går in för att möta gräs specialisten Xavier Malisse. Verdasco har sett tunn ut i Wimbledon i år och har inte alls imponerat då han har fått kämpa emot medelmåttor. Malisse däremot imponerar som vanligt på gräset och jag ser ett givet spel på honom idag.

  • Matchen: Verdasco – Malisse
  • Liga: ATP Wimbledon
  • Speltips: Malisse -2.5 games
  • Odds: 2.10 @ Pinnacle Sports
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 14.30

Fernando Verdasco ifrån Spanien har visat i årets turnering att han inte är någon att ha stora förhoppningar på. Han har fått kämpa emot spelare som Jimmy Wang och Grega Zemlja som inte är några topp spelare. Verdasco har en rätt så bra första serve men hans andra serve sviktar och där kommer Xavier få många chanser att trycka på. Han är en rörlig spelare men han passar inte alls på detta snabba underlaget där serven gör väldigt mycket.

Xavier Malisse ifrån Belgien som verkligen ÄLSKAR gräset och Wimbledon. Han gör alltid bra ifrån sig på gräset och i år så har han visat kvalité. Han vann i första omgången enkelt emot Marinko Matosevic och i andra omgången så vann han enkelt emot Gilles Simon vilket är starkt, men det ska han göra på gräset. Han har en väldigt bra första serve och en bra andra serve. Han har även ett bra grundspel med väldigt bra och flaka slag vilket sätter press på motståndaren sen på det så har han en väldigt bra volley.

Jag tror att Malisse kommer ta denna matchen enkelt, det ska han göra och jag tror han gör det.

Lycka till!

/Lidde

VamosPukki @ Twitter