Fernando Verdasco är i kalas form, han har förlorat ett set och det var det första i Wimbledon. De Schepper har skrällt sig fram till fjärderundan, att han slog Monaco var inte så jätte överraskande då Monaco är urusel på gräs.

  • Matchen : Fernando Verdasco vs Kenny De Schepper
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Fernando Verdasco -2.5 set
  • Odds : 2.15 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.30

Fernando Verdasco ifrån Spanien verkar ha hittat tillbaka till sitt spel. Han har verkligen fått igång sitt servande nu och har faktiskt blivit en liten publik favorit här i Wimbledon för han har spelat så rolig tennis. Hans forehand har stämt otroligt bra i veckan och när han får läge då smäller det. Hans returer har varit otroligt offensiva och passat bra emot serve och volley spelare tidigare i veckan och nu möter han ännu en serve och volley spelare så hans taktik ändras inte så jätte mycket till denna matchen. Fernandos första serve har också varit bra, väldigt kraftfull eller slicad vilket har ställt till det för motståndarna och det blir svårt att läsa av den. Han har även visat självförtroende då han har gått för ett ess i andra serven i väldigt kniviga lägen. Verdasco har vunnit över bra gräs spelare i år, Malisse (3-1), Benneteau (3-0) och sedan Gulbis (3-0), väldigt stabilt.

Verdasco ska ta sig till kvartsfinalen genom att slå De Schepper.

Kenny De Schepper ifrån Frankrike är en spelare som härjar på Challenger touren och gör bara framgånger på till exempel gräset eller inomhus på snabba banor. Han har en otroligt bra första serve men hans andra serve är lite sisådär, den är inte alls safe. Han kommer att spela mycket serve och volley för att sätta press på Verdasco och han kommer verkligen bli stressad i hans halvdana volley som inte alls är så bra. De Schepper vill inte ha långa bollar i matchen, han vill spela under 5 slag i varje duell ungefär och det kommer han att försöka göra genom att sticka på nät väldigt ofta och testa Verdasco’s passerings slag för dagen. De Schepper’s returer är också helt otroligt urusla så där har Verdasco ett otroligt stort plus. Han slog Monaco senast, inte så jätte överraskande då Monaco är urusel på gräs men att han ska möta en formtoppad Verdasco nu blir verkligen tufft.

Om det blir tiebreak så har Verdasco visat sig stark i det tidigare i Wimbledon, om det blir tiebreak så lär Verdasco vara ett nummer för stort för De Schepper.

Lycka till!

/Lidde