Första matchen vann Ventspils med 1-0 i Vitryssland i en mycket sevärd drabbning mellan två offensiva lag. Denna matchen lär bli minst lika sevärd då båda lagen kommer gå för vinst. Jag har hittat ett kul spel, häng på!


Ventspils – Shakhtyor Soligorsk
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 2.10 @ Titanbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.30

Första matchen bjöd som sagt på väldigt offensiv fotboll från båda lagen som verkligen inte höll igen. Soligorsk stod för 16 avslut medan Ventspils stod för 10 avslut. Det ska noteras att Ventspils normalt är något starkare på sin hemmaplan så vi lär få se ett ännu offensivare Ventspils här idag. De har 1-0 att gå på från första matchen men jag tror inte man kommer försöka spela av matchen utan det är full fart framåt som gäller för att vinna det här.

Ventspils kommer rejält matchtränade hit då man har spelat 16 omgångar hemma i Lettiska ligan. Man ligger på andra plats i tabellen. Man är offensivt starka då man gjort 40 mål på de 16 omgångar man spelat och det talar för mitt överspel här.
 
Även Soligorsk är i fullgång i sina liga hemma i Vitryssland. Man ligger på andra plats i tabellen efter 18 omgångar så man är rejält matchtränade för dagen. Formen pekar uppåt och idag måste man gå för seger och det är lite bära eller brista som gäller för laget. Man måste framåt för att göra mål men samtidigt kan luckor öppna sig bakåt och där är man sårbara.