Avgörande match i playoff tre mellan Västervik och Troja om den sista platsen i kvalserien till hockeyallsvenskan. Troja vann en jämn match igår som präglades av lite individuella misstag från hemmalaget. Jag kör samma spel som igår och spelar tungt på detta.

  • Match: Västervik - Troja
  • Speltips: Västervik ML
  • Odds: 1.84 @ Unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 7/3, 16.00

vastervikVästervik förlorade gårdagens match med 4-3 efter ett mål tidigt i sudden av Troja. Redan igår spelade jag på Västervik att man skulle vinna och det såg ganska länge bra ut när man ledde till slutet av den tredje perioden, men lyckades ändå hitta en väg att förlora. Jag är nästan bombsäker på att det blir Västervik-seger idag. Varför vet jag inte, men ibland får man bara en sådan känsla. Enligt rapporter så var det fel lag som vann igår då Västervik ska ha varit det bättre laget. Enligt tränare Mattias Karlin så var Troja bättre under en kort period i första och en kort period i andra och då gör man två mål, vilket vi inte på nåt sätt ska ta ifrån dem. Jag ser dock Västervik som ett lag som mycket väl kan ta sig till en kvalserie för så pass bra har man övertygat mig om att man är. Jag tror dessutom inte att man förlorar två raka hemmamatcher i Plivit Trade, speciellt inte när det gäller såhär mycket. Västervik har ett humörbaserat lag med fruktansvärt många vinnarskallar och det tror jag kommer vara skillnaden idag. Västervik hade flera chanser att avgöra matchen igår och det misslyckas man inte med idag också.

troja-ljungbyTroja gjorde det bra som vann borta mot Västervik. Det är starkt att komma tillbaka så som man gjorde, även om det var på några individuella misstag som Troja får göra sina mål. Idag kommer det bli minst lika tight och förmodligen också ganska försiktigt spel där kanske ett kryss är det som borde locka mest att spela på här. Jag envisas dock med att Västervik är det lag som går vidare och därför blir det dem spelet blir på. Troja har ett jämnt och bra lag, men hemmafördelen väger tungt. Det sa jag igår också, men då var det för många individuella misstag som avgjorde. Idag räknar jag med att hemmaspelarna minskar sina misstag och då vinner man. Man har fler vinnarskallar än Troja och i en sån här match är det grymt viktigt. Troja hade svårt att få in pucken igår också och så länge Västervik gör en normal match så kommer inte Troja göra fler än två mål ikväll. Då vinner Västervik. Dessutom väldigt kul för hockeyn om ett nytt lag får presentera sig för hockeysverige.


Jag tror hemmaplan tillsammans med att VIK har fler vinnarskallar i laget kommer avgöra idag. Man är minst lika bra som Troja och spelar man som vanligt så är man i kvalserien efter ikväll. Mitt spel blir alltså Västervik ML till oddset 1.84 hos Unibet. Insatsen stannar på 8 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden