Bra dag igår och vi får väl hoppas att vi fortsätter på samma inslagna spår idag. Skador stör det ena laget och tipset är givet. Häng med.

Västerås HK – Bofors IK
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.80 Expekt
Spelstopp: 2010-12-27 19:00

Västerås har blandat en del senaste tiden men det såg ut som att en liten form uppgång var på väg innan uppehållet. 3-0-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 9-1-4. Matchen innan uppehållet vann man med 2-1 borta mot Oskarshamn och matchen dessförinnan vann man med 3-2 hemma mot Mora. I tabellen ligger man på en sjätte plats.

Bofors har gått okej och har på dom fem senaste 3-0-2, i matchen innan uppehållet vann man hemma med fina 4-1 mot Örebro. Skador har uppkommit som stör laget. I tabellen ligger man på en åttonde plats och borta denna säsong har man 4-1-10.

Bofors saknar Mikael Eriksson som är avstängd, Morgan Hassel, Christian Carlsson, Alexander Wiklund samt viktiga Tobias Thermell saknas på grund av skador.

I Västerås får man klara sig utan Johan Gustafsson som spelar JVM, Viktor Mårtensson är avstängd.

Frågan är hur pass mycket Bofors kommer att känna av sina skador, förmodligen en hel del, dessutom har man inte varit allt för stabila på bortaplan denna säsong. Västerås har ett betydligt gynnsammare läge, hemma är man starka och stabila, dessutom kan en form uppgång vara i antågande. Västerås har dessutom en fin statistik på just Bofors, ett lag man brukar ha lätt för. Västerås ska ta full pott ikväll och oddset testas.

Lycka till.