Varberg ser starka ut för dagen och möter ett i mina ögon överskattat Trollhättan. Jag har saken klar för mig, häng på!Varberg – Trollhättan
Mitt tips: 1
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

 Varberg går som tåget i serien som man också leder och man är uppe i 6 raka utan förlust nu. Senast fick man ”bara” 1-1 borta mot bottenlaget Motala men nämnas bör att man låg under i den matchen och kvittera i slutet av andra halvlek. Till den här matchen lär laget komma med en rejäl revanschlusta efter poängtappet senast. Före det hade man 4 raka segrar nämligen. På hemmaplan trivs Varberg mycket bra och här har man vunnit 4 av de 5 matcher man spelat, den sista slutade 0-0 mot Örgryte. Starkt av Varberg som återigen har hemmaplan här. Man slog ligatrean Kristianstad med 2-0 i senaste hemmamatchen och nu ställs man mot ligafemman och jag räknar kallt med en ny seger.

Motståndarna Trolllhättan har gjort det bra den senaste tiden men nu ställs man mot tuffast tänkbara motstånd. Man slog Örgryte på ett imponerande sätt med 3-0 på sin hemmaplan för att sedan bortaslå formsvaga Norrby med 3-1. Nu senast spelade man 2-2 hemma mot Kristianstad i en minst sagt svängig match. Trollhättan var det bättre laget i första halvlek för att sedan vara totalt värdelösa i andra halvlek. Nu möter man seriens bästa lag och då måste man göra två bra halvlekar för att ens ha en chans. Det märktes tydligt att man saknade duktige mittfältaren Petrit Zhubi som har en stor betydelse i Trollhättans lag. Han saknas även här och kommer göra det i flera veckor framåt och det är ett stort avbräck för Trollhättan.

Jag tror Varberg drar det längsta strået i den här matchen då man sett mer jämna ut i sina prestationer än vad Trollhättan gjort som blandar och ger i sina matcher. Nu väntar säsongens tuffaste bortamatch och jag tror man får vända hem med 0 poäng.