Toppen mot botten och jag tar klar ställning här, häng på!

Varberg – Motala
Mitt tips: Varberg -2 (Asian handicap)
Odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Det här känns som en av årets säkraste hemmasegrar. Varberg leder serien och är smått överlägsna i serien och nu ställs man mot Motala som är totalt sämst i serien.

Varberg är uppe i 10 raka utan förlust varav 7 av dessa har slutat med seger. Efter uppehållet har man slagit serietvåan Lund på hemmaplan med 2-0 och kört över Trollhättan med 5-1 så formen är fortfarande mycket bra för laget. Motala är uppe i 5 raka förluster och efter uppehållet har man åkt på storstryk i två raka matcher nu. Först åkte man på stryk med 5-0 borta mot Sylvia och senast förlorade man med 3-1 på hemmaplan mot Lund.

Hemma på Påskbergsvallen är Varberg väldigt starka och resultatraden 6-1-0 talar sitt tydliga språk. Man har slagit både tvåan, trean och fyran i tabellen på sin hemmaplan så som ni förstår är man väldigt starka här och nu kommer seriens i särklass sämsta bortalag på besök. Motala har 7 förluster på 7 möjliga matcher och målskillnaden skrivs till 6-20. Man trivs som ni förstår knappast på bortaplan och senast förlorade man mot serietvåan Sylvia med hela 5-0. Nu väntar ännu tuffare motstånd och det förvånar mig mycket om inte Varberg lyckas vinna den här matchen med ett par bollar i eftermiddag.