Absolut inte lika glamoröst som EM när vi tar sikte mot Dalarna och lite div 4 fotboll. Men det här spelet är för bra för att låta passera, så här dunkar jag in degen utan att blinka.

  • Serie: Div 4 Dalarna
  • Match: Vansbro – Slätta
  • Spel: Vansbro
  • Odds: 1.55 @ nordicbet
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Vansbro ligger på en tredjeplats just nu med tre poäng upp till serieledande Korsnäs, dock med en match mindre spelad. Fem vinster, ett kryss och en förlust är Vansbros facit hittills och man kommer garanterat vara med i kampen om en serieseger. Nu kom första förlusten senast när man åkte på pumpen med hela 4-1 mot Dala-Järna. Men enligt rapporter från den matchen kom tre av baklängesmålen på fasta situationer där Vansbro slarvade helt enkelt, något jag förutsättar att man rättar till idag. Sen ska det nämnas att matchen mot Dala-Järna var ett derby med mycket speciell inramning, strax över 600 (!) pers letade sig till den matchen, vet inte om något annat div 4 lag i Sverige kan klå den siffran?

Inga gula kort i derbyt och har man inte åkt på några sena skador så är man ordinarie idag.

Slätta hade jag stora förväntningar på inför den här säsongen, något jag inte alls borde haft känner jag nu. Ena nederlaget efter det andra och man ligger nu trea från slutet i tabellen. Man har varit ut mot två skitlag på slutet och fått med sig en pinne i dessa matcher, så formen verkar ju inte heller vara den bästa, även fast man skyllt på lite oflyt i slutet på matcherna. Dessa matcher man haft på slutet SKA man vinna om man ska tillhöra toppen av tabellen, och det kan vi nu konstatera att Slätta inte kommer göra.

Man fick ett rött kort på en ytterback senast som således är avstängd här.


Vansbro kommer vara revanschsugna efter nederlaget i derbyt senast, så här tror jag Slätta kommer få det väldigt jobbigt att stå emot. Nordicbet erbjuder 1.55 på en hemmavinst vilket jag tycker är ett riktigt bra odds.

För er som är intresserade så går matchen att följa live HÄR.

/e@sy