Ikväll spelas den sista matchen i div 4 Dalarna innan det är dags för sommaruppehåll. Det är en uppskjuten match mellan Vansbro och Gagnef som ska spelas och jag tycker vi har en bra favorit här.

  • Serie: Div 4 Dalarna
  • Match: Vansbro – Gagnef
  • Spel: Vansbro
  • Odds: 1.40 @ nordicbet
  • Insats: 10/10 units

Vansbro rekade jag även förra gången man spelade hemma, den gången var det mot Husby. Smakstart i matchen när man fick 1-0 efter 7 minuter och dessutom fick Husby ett rött kort. Men Husby som var inne i en bra kurva utan förluster tuggade in 1-1 halvvägs in i andra. Med kvarten kvar gjorde dock Vansbro mycket rättvist 2-1 och missade även öppet och dunka nån boll i virket. Så istället för 3-1 fick Husby in en skitboll med bara ett par minuter kvar av matchen. Skit händer..

Nu har Vansbro halkat ner på en tredjeplats i tabellen och ligger tre poäng bakom tvåan Ludvika, så det finns absolut inte utrymme för en plump här, vilket jag heller inte tror det blir. Man har haft greppet i samtliga hemmamatcher och borde väl kanske haft fem vinster på lika många försök. Men man har sullat in lite bollar i slutskedet på vissa matcher och har därför ”endast” tre vinster och två kryss på sina hemmamatcher.

Gagnef har det riktigt tungt just nu och kommer till den här matchen med tre raka förluster. Senast åkte man på en riktig stjärnsmäll när bottenlaget Slätta körde över Gagnef med hela 5-2, dessutom på Gagnefs egna gräs. I den matchen hade man 3-0 i arslet efter en kvart spelad, kommer man med samma inställning här så kommer man bli överkörda.

Man saknar dessutom en väldigt viktig mittfältsmotor här som är avstängd efter ett rött kort senast. Och utan bästa laget med så kommer man få det otroligt tufft mot ett hemmastarkt Vansbro.


Inte ett jätteroligt odds att spela till kanske, men för er som vill spela en dubbel med något annat är detta bra ”virke” tycker jag. För detta ska bara Vansbro vinna!

Ni kan följa matchen live HÄR, med start kl 19:00 ikväll alltså.

/e@sy