Andra mötet lagen emellan, det första vanns av Canucks med 1-0, siffror som inte speglar matchbilden. Vancouver har goda chanser att ta med sig 2-0 i matcher inför två bortamöten, tar de chansen? Kika in!

Match: Vancouver Canucks – Nashville Predators
Tips: 1
Odds: 1,85 @ Betsafe
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 2011-05-01 03:00

Motivering:

Vancouver Canucks imponerade verkligen spelmässigt i första mötet, man höll nere Nashville riktigt bra i de två inledande perioderna, och bortalaget hade endast 11 skott på mål efter 2/3 av matchen. Vancouver däremot, de kom igenom bra, etablerade ofta tryck i offensiv zon, man kände igen Sedin-bröderna igen, och bara de stod för säkert 10 skott på mål för ”Nucks” under matchen. Dock var det en doldis som satte dit första, och enda, målet: Chris Higgins. Luongo visade stabilitet igen, och spikade igen i målet, trots bra tryck i slutet av matchen från Nashville.

Nashville har ändå ett par kvalitetsspelare, framför allt Martin Erat, Patrik Hörnqvist och kanadensiske landslagsbacken Shea Weber, med sitt fruktade skott. Dessutom var Rinne i målet grym, varken mer eller mindre. Han räddade frilägen, välplacerade skott, stod emot hårt tryck och ja, höll nere Canucks på blott ett gjort mål. Sett över 60 minuter ska man dock vara klassen sämre än Vancouver, och jag tror att man får sikta in sig på att försöka vända 0-2 i matcher när det är dags för hemmaplan!

Oddset betalar 1,85, tror att det ska gå att hitta högre, kolla era bolag. Hur som helst anser jag att det här är ett bra spel, och därför en något högre insats än jag brukar lägga på NHL.

God spellycka,
/Blixt