Nu ska det avgöras och det mesta talar för detta spel. Häng med.

Vancouver Canucks – Boston Bruins
Mitt tips: Under 5
Insats: 5/10
Odds: 1.87 Centrebet
Spelstopp: 2011-06-16 02:00

Ja då ska det avgöras då vem som tar hem Stanley Cup och finalen har varit jämn där hemmaplan varit direkt avgörande.

Boston har flera gånger haft kniven på strupen men lyckats rädda situationen flera gånger under final-serien mycket tack vare målvakten Tim Thomas som storspelat. Frågan är dock hur Vancouvers målvakt Roberto Luongo mår efter att nerverna spökat och öppnat upp rejält i kassen. Vancouver åkte på två stora nederlag när Boston vann först med 4-0 och sedan med 8-1.

Daniel och Henrik Sedin har inte direkt varit i farten denna final-serie och bröderna har sett bleka ut, idag är det vinna eller försvinna och vi kan nog förvänta oss att se bröderna ge allt från början.

Hemmaplanfördelen tycks ha betytt mycket för lagen i denna final och frågan är väl om Vancouver kan dra fördel av det inatt. Samtliga spelare i båda lagen vill bli matchhjälte i en match som denna och ingen vill bli den stora syndabocken. Samtliga matcher i Vancouver har varit målsnåla och jag tror vi kan förvänta oss ett liknande scenario inatt där ingen kommer att tumma på defensiven i första taget.

Matchen är fruktansvärt öppen på förhand och vem som helst kan ta detta ikväll, under 5 känns som ett bra spel till inatt och ett spel som känns tryggt att sitta med när match 7:7 drar igång i denna spännande final. Under 5.5 är på tok för nedspelat för att man ens skulle vilja ta med det på kupongen. Antingen blir det 1-3 mål i matchen eller så öppnar båda lagen upp, vid exakt 5 mål återbetalas insatsen och jag tror vi får se max 3 mål inatt.

Lycka till.