Kvällens sena match i Spanien blir ett Madridderby mellan Rayo Vallecano och Atlético Madrid. Två ganska formsvaga lag som gått knackigt på slutet i ligan. Här tror jag vi får se ett målkalas!

  • Match: Vallecano – Atlético
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.78 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Vallecano har varit inblandade i en mängd målrika tillställningar på slutet och har gått över linan 2,5 mål i 8 av sina 10 senaste matcher. Ser vi på de tre senaste matcherna är siffrorna 0-4, 6-0 och 1-4. Man blandar och ger väldigt friskt alltså. På hemmagräs har man dock varit helt ok på slutet och har gjort hela 13 mål på de fyra senaste matcherna. Som de flesta andra lagen i ligan så öser man på lite extra på hemmaplan och släpper till lite väl mycket bakåt, och det kan straffa sig idag.

I Vallecano kommer inte Costa, Pulido och Robles till start. Tror även man har ett par långtidsskadade.

Atlético har matchats ganska hårt på slutet och har EL-match att tänka på till veckan. Men till dagens match har man en riktigt stark trupp uttagen och man kommer få sina chanser idag är jag övertygad om. Senast orkade man inte riktigt stå upp mot Real Madrid i derbyt och till slut rann det iväg till hela 1-4. Men nu är det enklare motstånd och jag skulle bli förvånad om man går mållösa från planen ikväll. Atlético tycker även dem om att gå över linan 2,5 mål och har gjort detta i sju av sina tio senaste matcher.

I bortalaget stryker vi endast Silvio och Lopez som varit borta en längre period. Man har som sagt en riktigt stark trupp till den här matchen!


Derby och förmodligen full fart framåt från bägge lagen. Jag var intresserad av att spela på Atlético vinst här med tanke på den starka truppen man har. Men bortaspelet har varit rent bedrövligt på slutet, så jag tycker överspelet känns mycket bättre!

Testar även 1.5/10 units på över 3,5 mål, odds 2.95 hos bwin.

/e@sy