Har hittat ett fint spel i dagens sena match från Spanien, där Valladolid tar emot Recreativo de Huelva. Hemmalaget måste verkligen vinna för att fortsätta vara med i racet om en direktplats till primera division, samtidigt har bortalaget inte mycket att spela för här.

  • Match: Valladolid – Recreativo
  • Spel: Hemmalaget gör mål i båda halvlekarna
  • Odds: 1.67 @ unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Valladolid placerar sig på en tredjeplats och är alltså precis utanför en direktplats till högstaligan. Gapet till tvåan Celta Vigo är endast tre poäng och dessutom har man en match mindre spelad än Celta. Det innebär att man går upp på samma poäng vid vinst idag och den chansen tror jag knappast att man bränner. Formen är kalasfin och man är obesegrade i sina tolv senaste matcher, vilket är väldigt imponerande.

Hemmalaget saknar mittfältaren Alvaro Rubio pga skada, i övrigt har man inga större avbräck.

Recreativo de Huelva säkrade definitivt ett nytt kontrakt för ett par omgångar sedan när man bortaslog Huesca med 2-0. Efter detta verkar spelaren tagit tidig semester och man har nu två raka förluster i ryggsäcken till den här matchen. När man nu inte har något att spela för kan jag inte se hur man ska stå emot ett taggat hemmalag här. I vanliga fall skulle man förmodligen ligga på defensiven här och gå på kontringar, så lär nog inte bli fallet nu.

Bortalaget stuvar om ordentligt i truppen och lämnar flera spelare hemma. Med till den här matchen finns inte Borda, Cifu,  Matamala, Sergi, Córcoles, Zamora, Quillo, Asen och Zambrano.


Ett supertaggat hemmalag kommer nog komma ut med ordentlig fart här och försöka avgöra så tidigt som möjligt. När dessutom bortalaget stuvar om i truppen och har taskig form så tycker jag det här spelet känns vettigt.

Testar även ”mål före 24:00 minuten”, finns till 1.83 hos bet365 och 2/10 units spelas.

/e@sy